Yang Join Aku Nie!

Tuesday, March 1, 2011

IEB Dapat Gi Medan Free Je

Jabatan IEB wat hari keluarga di Medan, Indonesia.. Tambang dan juga tempat penginapan semua ditanggung. Percuma saja, IEB cme bawak badan ngan wet belanja jer... Tapiiiiiiii, IEB tolak... Semua tanyer apesal lah tak pi?? Kan tambang ngan hotel tak yah bayo?? Saja malas, IEB jawab (sebenarnyer keadaan duet yang sangat tak mengizinkan koram, memang lah tambang kapal terbang ngan hotel free, abistu takkan IEB nak tengok jer orang shoppin kat situ, tul tak koram??)....

8 comments:

reff_kubis07 said...

waaa bestnyer...nak itoott...xpa sue ad rezeki nnt kt g ya..tingat ap yg kite plan doulu2...(^_^)

Ujang9897 said...

dari sy tak pernah naik kapal terbang..hahahaa

bun said...

meh tolong gantikan

Lorna said...

tengok2 negeri org pun best per ieb :) g medan kita kayo wooo jutawan segera gitu..hehe..
takperla, nextime leh pergi, sebelah negara jer pun kan...

[m.i.z.j.a.n.n.a] said...

xpe kak sue...da rezeki leh kn.. xkan lari der Medan...da jer taw...:)

Isteri Yang Comel said...

tul tu koram... takkan lari medan dikejar... hihihihihi :p

hmylieen said...

ahkak pun tak gi camne tu???hahahha

el said...

cer cer cer torai wat
el mak buyung nak nengok hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...