Yang Join Aku Nie!

Friday, March 25, 2011

Butoh Isap Kote??? (Apa Ni)

Auuuuww betul kata Cekodok yang dah lama menyepi tu, Belog IEb dah tak suci lagi... Huhuhuhu... Wow sunguh melampau tau manusia yang tingalkan komen tanpa link kat shoutbox IEB.... Koram Belog IEB nie suci lagi tau, belom di nodai, klu ada pun ringan-ringan jer....

Cam belog Ujang selalu diserang si "Zaki"... Ni pertama kali Belog IEB di serang pembaca tanpa dikeahui.... IEB rasa klu ikot bahasa dier, mesti orang Indonesia kot... Koram rasa cam ner.... Alah blogger otai pun selalu kene serang kan, ni kan pulak blog carca merba IEB nie.....
Koram buat aper tu kecik-kecik mata, klik jer bagi besar klu tak nampak atau kabur :)

32 comments:

nora said...

alamak
dah ternoda ke??

ENTRY HOT : Beku

Isteri Yang Comel said...

nora.. hihhi

storyfromme said...

melampaunye.

Zura said...

eeeeeeeee..

budak kampung said...

naseb baek aku dah buang shoutmix aku huhuhu

dimana logiknya earth hour??
aku jadi malas blogwalking bila...
kuasa seorang wanita

diana said...

teringin nak mencarut la tu..
di lepaskan kat sb orang..
melampau!!!

Cekodok said...

tu rasanya budak yang belum sunat tapi gay..pastu ketagih nak mengisap.. hehe

Cikgu CTE said...

memang melampau...
agaknya dia menyamar dari indon tak???

~syue~ said...

teruk dan melampaunya...
len kali,cube ltak je link.pnakut la tue. oups, myb dia xde blog ea..hee

kpah k-poh said...

tak de sivik ...

mama maman said...

Aduh.. baca title entry pun dah mengejutkan.... sungguh... lagi2 la dpt messager cam gitu... psiko la kan 'org' tuh... takut mak...

Ujang9897 said...

waahahahahha......

Azroy Bin Kassim said...

la.. ingat entry pendidikan sex.. baru je semangat nak baca td..

azureEn said...

ewwwwwwwww masalahnye sini ade ke benda 'k' tu..? kui3 =P

kuperludia said...

huh! melampau..

mikeon9 said...

wah! blog ini sudah hilang daranya. tu la selalu sangat malam jumaat. ala.. abaikan je shout macam tu. nak senang,ban IP orang tu. kan ada option tu untuk CBOX.

Entri Terkini Saya: Kucing Pesaing Lelaki Kini?

mrs.sabri said...

sue knapa x guna shoutmix?senang sikit nak banned org mcm tu..kalau cbox boleh banned tak?

puanbee said...

haha dia saja nk org klik link dia wat dun know sudah publisiti murahan tu :)

ezzaty harith said...

takotnye..huhu

zora said...

wah..sungguh keterlaluan..

Sharienz Sz said...

melampau sungguh la manusia tu ngeee...

Qaseh dalia adelia said...

ewww sis..blog sis dah dinodai haha ..sabar je lah ..org ngek tersesat tu

logorithm said...

I rasa itu bukan kerja orang Indo, sebab orang Indo tak reti cakap 'kimak' kan?

Dan orang Indo tak suka dipanggil 'Indon'. Diorang lebih suka dipanggil 'Indo'.

mummiey said...

ish3...x senonoh betul la...x patut...x patut...

Rainbow said...

meh rain tampar... sedap2 dia je ..lyn ah sorang2 kan..bape pomot lak. sekeh kang!

zsidentity said...

eeww.. gross la sapa yg tinggalkan pesanan ittu..

lalink7 said...

si gersang bodohh...

Eza Ridzwan said...

gila bengong budak tuu...jgn dilayan sgt...gamaknya dah gersang sgt arrr tuhh..

Sunah Mohammad said...

dahsat nyeeee...-_-"

YanaMIB said...

eww anak sape la tu..hehh..=_=

... said...

as salam..
wah!
terkedu baca =_="
tenghaq makan pula ni
huhuhu..
kuarantin dia =_="
berani sungguh buat kacau

@_@"

Muhammad Burn said...

org mlysia la cmtu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...