Yang Join Aku Nie!

Thursday, March 17, 2011

Jutaan Terima Kasih Buat Semua......

Assalamualaikum semua dan selamat pagi... Pagi nie IEB sangat ceria dan bersyukur sesangat sebab masih lagi bernafas... Samalam adalah hari yang sangat gembira.. Jutaan terima kasih IEB ucapkan bagi yang memberi ucapan ulang tahun IEB yang ke......, terutama buat suami tercinta, yang siap curik masuk belog IEB sebab nak wish birthday, patutlah tido lambat yer Pa..... Thanks Pa, Je sayang Pa sesangat dan sampai bila-bila.. InsyaAllah Je akan comel sentiasa disisi Pa.. Mmmmmuah...... 
Tak lupa juga jutaan terima kasih bagi kawan-kawan blogger yang meniggalkan komen dekat entry En. Bard curik tulis tu.......






Dan yang paling terharu, K. Pah siap wat ucapan birthday lam ucapan beliau.... Sayang sangat K. Pah walaupun IEB hanya kenal beliau lam blog saja... Sebelum nie K. Pah penah wat review pasal blog IEB kat belog dier... Koram singgah lah belog ibu comel nie rau, maner tau pas nie K. Pah review belog koram plak...
Entry ini akan bersambung siri ke-2, ada kejutan dari En. Bard juga adik-adik ipar IEB lam tadi tau.. tguuuu aper kejutan tu....... IEB akan masukkan juga pic Ucapan birthday dari Facebook... Tungguuuuuuuu yer koram....

16 comments:

dunia maiza said...

so sweet..curi2 masuk blog ye hehehe..xleh buat selalu tau

Isteri Yang Comel said...

hihihihi, en. bard tak per maiza

Sunah Mohammad said...

hehehe...saya ade dalam tu la~~ terharu...kui kui kui~

i am S!L4H.. said...

selamat ulang tahun. semoge hidup diberkati olehNya

yang ke berape tu......
heeee nak tau...

Isteri Yang Comel said...

sunah, hihhi
silah thanks yer

Ujang9897 said...

komen lucah jgn la publish..hahaha

topimagine said...

selamat ulang tahun yang ke 81 yerk.. huhuhu. :P

Isteri Yang Comel said...

takper komen lucah buat belog IEB tak suci lagi ujang.. ngeh3
top, mana tahu umor IEB nie??

DaK CoMoT said...

waahhhhh...selamat hari lahir IEB!!!!^_^

Cekodok said...

woooo.. komen i pun ada... hahha

puanbee said...

amboi bahagia je rasa nih :)

Qaseh dalia adelia said...

yeyyy kejutan satu lagi tu mesti dapat hadiah besh punye hik2

Rainbow said...

sis cayunk..coooorii taw.. caye lambat wish...

tgu ea.... arini xsempat...busy cikit.. ni pun dtg sbb akak syg, time rehat ni. muahhhhhhhhhhhh

HATYCIKNUURUL said...

waaa,sy ade kt situ,.haha,.wlcome IEB,.murh rzki slalu ye,.

kpah k-poh said...

nak tahu jugak...dapat hadiah apa dari pa tersayang???

kakchik@ella said...

Allah selamatkan kamu .. Allah selamatkan kamu .. Allah selamatkan isteri encik bard .. Allah selamatkan kamu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...