Yang Join Aku Nie!

Tuesday, March 8, 2011

Mimpi Dalam Mimpi

Assalamualaikum dan selamat pagi semua... berkenaan tajuk di atas tu bukan lirik lagu Damasutra, Umpama Mimpi Dalam Mimpi tau, tapi peristiwa yang IEB alamai lam tadi.... IEB tido dalam tido dan mimpi jugak dalam tido dalam tido... Adeh pening, koram paham ker?? IEB pun tak pahan... hihii.. Senang cerita IEB bermimpi dalam mimpi IEB lah.... Biler terjaga dari mimpi IEB masih bermimpi lagi... PEning dah ayat IEB nie... Abaikan lah klu tak paham key... Koram penah mengalaminyer ker???

11 comments:

... said...

as salam..

oh..mimpi dalam mimpi..
huhu~ saya pun pernah mengalaminya..cuma mainan tido je tu kak :)

haa.ada lawak berkenaan mimpi dalam mimpi dalam blog saya.segemen encik ben. hoho ;p

iklan:

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri.hahaha

Ujang9897 said...

mimpi apa tu..=)

Isteri Yang Comel said...

... tu lah tu mainan tido kan
ujang dah cukup 18 tahun keatas lum?? klu dah bole citer, klu belum tak ble citer.. ngeh3... :p

mr.curly said...

penah gak alami..tp cam xpenah gak alami..ehh! wa bmimpi lg ropenye..aduhhh

|| a - j . E . E || said...

bila bangun dari mimpi dalam mimpi tu mesti blur kan? hehe

Pendekar Berkuda said...

sat2...

nak pi mimpi sat...

zzzzzzzzzzzz..........

zzzzzzzzzzzzzzz............

zzzzzzzzzz.............

ekekeke........

sissyira said...

salam

tu mamai kot kak...

Isteri Yang Comel said...

syira tak mamai, tengah mimpi, teiber terjaga, rupernyer tak terjaga lagi sebab rasa kat tempat lain jer...

bun said...

adoi
hahahha,takpernah

Cekodok said...

perghhh.. nasib tak terperangkap dalam mimpi.. bangun je mimpi.. bangun2 je mimpi.. hah.. susah.. haha

mummiey said...

hehehe...
Macam lucu je tapi betul...
MAmi pun pernah alami mimpi dalam mimpi ni...sangkakan dah terjaga dari tido rupa2nya masih lagi dalam mimpi...ssh nak terangkan tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...