Yang Join Aku Nie!

Wednesday, March 16, 2011

Selamat Hari lahir Sayang Pa

 jeng3...............pa masuk je punyer blog curi2 saje je nak wish kat je ......

Disini En Bard ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari lahir untuk buah hati intan payung pa.......semoga kite dipanjangkan jodoh dan umur.....pa sayang je sesangat.....muahhhhhh......

Hadiah nyer lak tak dapat bg sekarang.....tp bulan 5 nie eh....(cabar cikit huhuhhuuhuhu.....)


pehhhh.....dah naik lg umur je....tp muker je tetap same cam mase pa mule2 kenal je.........(cute)

key sayang pa SELAMAT HARI LAHIR JE YANG KE   .........

33 comments:

HATYCIKNUURUL said...

selamat hari lahir IEB,..smg umr diberkati Allah,.hehe,.

mOOneyes said...

gilee manissss...i loikee!

storyfromme said...

wow,so sweet.happy birthday :)

Isteri Yang Comel said...

alahai terharu sesangat, pagi ni bukak belog nampak nie... Pa, Je sayang Pa sangat,sangat, sangat, sangattttttttt, sampai bila-bila.... syahdu rasanyer biler umur dah menigkat nie.... mmmmmmmmuah pa...

hmylieen said...

happy birthday sueeeeeeee...have a blast one!! muahsssssssss

Isteri Yang Comel said...

Amin Ya'RAbbal A'alamin.. thanks emua yang wish....

mariah said...

sanah helwah juga untuk akak ye.. :)

Cekodok said...

oh.. encik bard ke yang tulis ni... alahai... ni yang i rase jeles ni... ngeee...


ucap sekali lagi kat ieb...

selamat ulang tahun kelahiran.. semoga berbahagia hingga ke syurga hendaknya...

el said...

hahahah curik2 eh...

epi besday IEB
smoga dimurahkan rezeki dipjgkn umo bahagia sllu dan terbaik tuk kamooo :)

reff_kubis07 said...

Je Sayang Pa~~~Hepi bedsday buat Sue Tersayang~~~Smg Sue panjang umo n murah rezeki dan sentiasa bahagia bersama incik Bard!!!
p/s: untuk incik Bard-Hihihi bard ko masuk ikut mn tu??jeng jeng jeng~~~slimut ka tingkap??hahahaha (^_^) Sweet day to both of u~~rindu kamu berdua gakk~~

YanaMIB said...

hepi besday IEB..smoga kekal bahagia bersama 'pa' tercinta..ecewahh~ =P

Lagenda said...

Moga panjang umo dan semakin murah rezeki yek..

Isteri Yang Comel said...

k. an rindu gak kat k. an.. thanks sesangat... kirim sale abe mu
thanks yana
timer kasih mak

... said...

as salam..

selamat hari lahir kak IEB~
ulang tahun ynag ke..berapa kak?

=)

eh? akak tak jin segmen blogger ikut negeri? oo..rugi tu kak.boleh tau personal life blogger2 yang masuk. huhu..

terjah saya punya~

ben ashaari blogger ikut negeri

nak kongsikan :

internet lambat dan selalu disconnect, sila rujuk sini

nuruljannah sukhri said...

mula2 x faham.baca 2 kali baru faham...alahai romantik nye....
selamat hari lahir IEB

afzan said...

wah .. sweet nye encik bard ye sue .. selamat hari lahir sue =)

Pendekar Berkuda said...

wah... surprise nih... hehehehe...

memang la kalian berdua ini sangat sepadan... semoga makin bahagia ya...

(^_^)

Sunah Mohammad said...

hahahahaha! comelnye suami akak!!!! happy birthday akak!! moga dalam lindungan Allah selalu~ :)

Isteri Yang Comel said...

terima kasih semua.. hari jadi yang penuh bermakna hari nie.. sesangat terharu...

Mutiara Bernilai said...

akak..sweetnye hubby akak..

nak cari yg mcm ni la gak nati..eheh..

nway kak, selamat ari lahir..

Moga Allah perlancarkn sgala urusan..

syg slalu.. :)

deeya said...

happy besday to you !! kakak nak pizza tak ?? blanje nie blanje nie :p

~ Miss PIJAOSIX~ said...

hepi besday yer....:)

Qaseh dalia adelia said...

sis yg comel ! selamat hari jadi ..semoga berbahgia dengan encik bard yg tersyg .. mula2 tak paham 'je' tu ape ..upe2nye panggilan mesra cewahhh tergudaaa aii haha..

Isteri Yang Comel said...

qaseh... hihihii

puanbee said...

alahai pa dia wish curi2 disini best huhu

selamat hari jadi IEB

fathiyyahISMAIL said...

hehe ~ sweeett xD

happy birthdaaaaaayy ya :)
may Allah bless :)

mr.curly said...

fuyooo..lomantik maa..Hepi Besday!!!

Ujang9897 said...

semoga terus bahagia..=)

erm hari ni hari apa ek...

owh baru rabu..wahahahahah

Isteri Yang Comel said...

ujang malam jumaat esok... so hadiah nyer malam esok lah.. ngeh

AH7 said...

HB2U...

chah said...

selamat hari lahir IEB....smoga hdp pnuh kberkatan dan hepi always dgn yg tersayng....

mrs.sabri said...

hepy besday to you..hepy besday to you..hepy besday to ieb..........hepy besday to youuuuuuuuuu....... :) fames btl la adik ni..sampaikan ada yang duk search nickname adik kat blog akak..hehehe..cuba tgok entry terbaru pasal kata kunci yg akak buat.. :)

Rainbow said...

rain baca penuh keterharuan...

tulus kasih dari suami kepada isteri tercinta..

nak kawennnnnnnn! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...