Yang Join Aku Nie!

Friday, March 11, 2011

Indahnyer Malam Jumaat Bagi Orang Dah Kawen, betul tak Ujang??


Ujang ko mesti terbako kan dengar tajuk kat atas tu... Hihihiihih.. Hari ni IEB cuti merehatkan diri.. Duk umah jer koram tak kemana pun... Baru teringat pagi nie, lam tadi malam jumaat upernyer.... Hujan plak sepanjang hari dari pagi di Putrajaya... Wah ujan-ujan nie syok buat aper klu dah ada suami??? Ujang ko tau tak??? Eh terlucah plak.... Klu lah En. Bard sudi ikut IEB main... ha pikir aper tu koram??? Main hujan lah.. Dah lama rasernyer tak main hujan.. Teringat last IEB main hujan maser tu tingkatan 3. Mak Aikh dah akil baligh dan dah buleh kawen pun main ujan lagi.. Ah dulik aper janji seronok .. Memng seronok main ujan... Cam lam citer hindustan jer..... Hihihihihi... pagi ni cam biasa buat blogwalking kat belog kangkawan. Pastu teringin nak bukan nuffnag... Tengok traffic ciput jer.. Tak per janji IEB seronog berblogging nie.. Terima Kasih pada kengkawan blogger yang jenguk blog IEB nie dan rajen komen penulisan tak sebrapa nie... Terharu sesangat.... Bukak keyword plak tetiber ternampak "cerita malam jumaat"... Owh mementangkah lah lam tadi malam jumaat, hari nie koram searh cerita malam jumaat IEB yer??? Lam tadi IEB wat per? Alah biasa lah malam jumaat wat per lagi, tido lah kan, dah malam.... IEB tahu nie mesti keje Ujang nie yang search keyword cam tu tu..... Hihihih Ujang jgn mara ar..... 

Sila klik untuk tumbesaran...

28 comments:

storyfromme said...

teringat masa mandi air hujan dengan kawan2 kat asrama dulu. best sangat. lagi2 time tu hujan lebat gile.macam mandi air terjun je rasa.

Isteri Yang Comel said...

seronok sangat.. pasti lari2 dalam lecak air...

s.y.a.r.q said...

tettttttttttttttttttttttt...malam jumaat syokknye kalau dah kawin.kah kah kah...

Sunah Mohammad said...

huh! ujang tu kak! kompem2!

afzan said...

lor sue form 3 ke last main hujan .. orang mase umo 21 kot . mndi ngan anak buah .. best wooo .. hehehe

bee said...

haaa sapa suruh cr benda2 cenggini nih ? kih2

shiqin said...

ape de pada mlm jumaat bg yg dah kwin?? npe sume nak blek kje cepat ble mlm jummaat? npe3??
nk tahu !

muahahahhahaha
;p

Isteri Yang Comel said...

bee.. hihihi'shiqin nak balik awal sebab nak pi pasar kot nak belistok
afzan eiiii, sekarang yang dah kertu teringin bebeno nak men ujan

shiqin said...

ehem2. bleh cye kew?? hahahaha

Ujang9897 said...

hahahaah..lucah2..

mmg carik pun cerita mlm jumaat tu...tp tak jumpa..

=)

Manja (let it be my sweet name) said...

:)

Nurul Atika said...

ika ingat dulu, main ujan kt kampung, pastu nnek keja gune pnyapu..hee~

budak kampung said...

ade ape dengan malam jumaat keh3

Ecah Ecot said...

yg x kawen mcm mane???hehe

Azroy Bin Kassim said...

best ke main dalam hujan?? dah kawin t nak try la.. hehe

Isteri Yang Comel said...

shikin cayer ar..
ujang carik lah sampai kelobang cacin hokeh
atika hihihi dulu ieb kene ngan parang

Isteri Yang Comel said...

ecah yang tak kawen main ujan ajag memeber
tak kawen pun best men ujan tau

fizah said...

huhuhu...seronok kan main ujan..lari2

mr.curly said...

alamak! ade gambo ke n3 mlm jumaat tu??..aduhhh camne wa leh tlepas ni..hikhik

Adzriel AB said...

balik cepat sebab nak baca yasin dgn anak bini...he..he..

i am S!L4H.. said...

hehe. sis, best la men ujan. sy las mse form5 kot. bru abis paper spm. hahahaha bestttt

Cekodok said...

blog ieb dah tak suci lagi.. haha

Qaseh dalia adelia said...

sis jangan sis...qaseh dak bawah umur agy ..wah2 nak main gak hujan ..ganu skang hujan hurmmm

Yutaka Mushimura said...

oh...begitu rupenyer...ade citer..sila share okeh...sy nak baca sellau di sini...:)

tips terbaru

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

Tip Melembutkan Dan Menenangkan Hati Sanubari.

kay_are said...

ujang saje yang kne.. kesian.. ahakz!

Fuza Marquis said...

heyya!
ni first time I datang sini.
datangla blog I jugak! ehehi
*tajuk tu panass he kahkhkah

lalink7 said...

si ujang tue memangg..heheheh.. =))

... said...

as salam..

haha.adoi~
ujang mnecari cerita~
mentang2 la akak dah kawen, di serbunya dalam blog akak =p

sabau je la kak

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...