Yang Join Aku Nie!

Wednesday, December 1, 2010

Pelakun Air Mata

Aku ingat mamat sorang nie jer pelakun air mata, rupernyer ade sorang lagi pelakun air mata lelaki, orang malaysia lak tu... Hihii, bagus2, i loike tengok lelaki menagis, nampak luntur egois seorang lelaki koram....

Pelakun yang memang koram kenal ngan pelakun air mata, alah koram mesti kenal ngan pelakun hindi yang mendapat gelaran datuk kat malaysia nie, saper lagi kalau bukan si Shah Rukh Khan tu...



Memang macho shah rukh khan ni biler nanges koram.. tapi macho lagik Abang Manis ku.. ngeh, ngeh, ngeh...

Pelakun air mata lelaki sorang lagik lak, adalah hero citer asmara koram.. Semalam tengok citer Asmara Ep. last.. Memang best citer nie aku ngan Abang Manis suker citer nie... Jalan cerita pun menarik....



Hero dier si Shah Jazle tu, memang mudah menitiskan air mata... bagus pelakun yang cam nie, menjiwai watak yang diberikan....

2 comments:

~ yus ~ said...

Saya pun suka citer Asmara ni. Tapi ending semalam tak bestlah!!!....Tak suka..:D

Apa pun salam kenal ye..

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

salm kenal yus... Tapi pada Isteri Abg. Manis ending cerita tu cukup unik sesangat.. takder lagi cerita yang IAM tgk ending yang cam tu.. paper pun 5 bintang tuk citer tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...