Yang Join Aku Nie!

Wednesday, December 29, 2010

Apesal Koram Kejam Sangat???

Wahhhhhh.. apesal koram nie?? Apesal koram kejam sangat??? Apesal erk?? Camner aku nak tinggalkan jejak aku biler aku buat BW kat blog kengkawan... Warrrghhh... Cbox ngan Shoutmix blog kat opis aku dah kene blok Sistem... Sedih.. Naik keje jer dah tak bleh dah.. Takper aku akan sedia mengomen di Entry koram.... Koram yang ke blog IAM sila tinggalkan komen disini yer, supaya senag IAM nak jejak koram balik... Masih lagik moood sedih nie...

7 comments:

Ummi Izzah said...

Alahai...siannyerr..
pernah gak kena cam tu dulu...
tapi la ni ok..
pun ada prob gak...iklan nuff tak dpt nak tgk bila kat opis!

Mujahadah said...

hehe...macam tu pon ada...

KINA said...

sian awak..ermmm...

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

ummi tak semangat dah nie..., mj tak paham asal derang blok cnox tu.. tensen jer..

honeyvsbee said...

lorh dah banyak tengok opis block ..

~ yus ~ said...

mcm tu pun ada ye. Dia suruh lebih pada keje tu kot....jgn sedih2 ye. Masih boleh BW lagi kan...

cik as said...

Salam IAM, cik as turut sedih la..Tapi cik as nak terus melawat disinilah nak bagi IAM ceria selalu...smile...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...