Yang Join Aku Nie!

Monday, December 20, 2010

IAM dah Kembali....

Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam Satu Malaysia.... Wahaaaaa.... Skemas sey.... IAM dah kembali setelah 4 hari bercuti.... Wah Rindu sesangat kat diari buruk aku nie... Koram semua sihat ker... Hari nie IAM akan menyambung tradisi turun temurun aku menjejaki blog koram... Sabor yer koram.... Aku gak akan mulekan sesi menghapdep blog aku ngan cerita, karut, marut, blue (ader ker??), memacam lagik lah semasa perjalannan ku di terenganu bercama rombongan Cik Maymon (mak metua den nie)...

Klu koram nak baca sikit2 cerita mengenai perjalanan kami nie, koram buleh singgah blog budak yang kater dier hensem nie (aku tak tau lah tang mana hensemnyer dak nie, masih samar2 lagik pandangan aku tentang kehenseman beliau).. Adehhh... jenguk hokey blog beliau, klu nak tau beliau hensem ker tak, beliau masih solo.. sesaper yang teringin nak try tu sila lah ke blog beliau untuk menghaplod borang.. Hihihihi....

Ti aku akan kongsi pengalaman aku bersama koram....

4 comments:

Ujang9897 said...

update cite blue..wow..hahaha

sekamar rindu said...

salam..


heheh...salam singgah kali pertama,s ambil follow ur blog...

Gayahspears said...

dgn segera nk g singgah blog budak yang hensem tu..hahaha

Teroris Cinta said...

wah saya bukan orang malaysia bisa gak ia bergabung, soalnya pengantarnya untuk orang malay aja hehehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...