Yang Join Aku Nie!

Friday, December 3, 2010

Nak Balik Kampung Petang Nie...

Bye koram, aku mungkin tak dapat nak jelajah blog koram 1, 2 hari nie yer.. Sebab nak balik ke Kampung halaman ku ngan Abg. Manisku.... Jangan Marah yer... Tapi koram rerajin lah jenguk Blog Aku nie yer.. Tengok2 kan aper yang patut... Alah kiter kan Berjiran, kene tulun menulun... hihiihihi... Insya Allah klu aku sempat aku try curik2 maser nak jenguk Blog koram yek... Hihhii...

15 comments:

Fiqah Alias said...

hati2 balik yer..smoge selamat sampai..(^_^)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

macih fiqah

green yg gorgeous said...

hati hati ye balik kg tuh

Fiqas said...

hati2 dijalan raya...
ole2 dari kg jgn lupa..:)

Apek said...

ha'ah..blk kg jgn lupo bg tau jiran sebolah umah...suh tgk² kan

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

green, DAn fiqas Insya Allah..
Apek, den raso la, jiran den sebolah rumah pun balik kgjugak la...

☆aDihAys☆ said...

bestnyer balik kg..
kg kt mane tu..
have a nice wikend..

Sofia Aimd said...

take care! ;D

(One) SiTi* said...

awak,.
meh amek tag sini,
http://wansiti.blogspot.com/2010/12/give-away-domain-dari-sumijelly.html

Solihin Zubir said...

ok.. serahkan pada sy untuk mengkucar-kacirkan blog ini.. hehhe..

Mujahadah said...

selamat yaaaaaa

Queen F said...

hati2 kak.. :) moga selamat sampai.. :)

Amirrah Zawani said...

selamat balik kampung.. hati2 yea :)

eko susilo said...

Orang johor ke, sye pernah lihat je tu johor dr kejauhan (batam), keh keh keh....

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

thanks semua..... IAM telah kembali.... eko saya orang johor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...