Yang Join Aku Nie!

Thursday, December 9, 2010

Camner nak buat Scroll??

Koram leh tulun aku tak?? ku nie tak baper reti sangat pasal blog nie... Hihihi, bru nak belajar2 lah katerkan.. Camner nak wat Scrol Up, Down kat Mister Linky's Magical Widgets kiter tu erk... Aku tengok makin hari makin panjang widget tu... Pleaseee tulun aku eh....

Aku nak wat cam ni jer koram... Pinjam blog zulyana jap yer nak tunjuk widget...

10 comments:

.:QiLaH:. said...

salam kak..
qilah dh post kat cbox ye..
nk post kat cnie x bleyh lak..

kalo x fhm @ x bleyh nak wat, bgth ye (^_^)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

tuk adek qilah thanks yer dek.. akak leh buat dah.... sayang adek.. hihi

:: Zanna :: said...

ok tahniah!!! dh berjaya buat scroll box... (^_^)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

macih zanna

.:QiLaH:. said...

hehehe..
ok kak..welkem (^_^)

Iena farina said...

:) baguih gak nie n3...sy pun nk th gak :)

KINA said...

kina pun nk buat gak nanti..refer kt isteri abg manis jela nanti yer..heheeh

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

buleh jer kina...

amira said...

huhu..nanti ajar lah ye.. say letak linker tu kat page baru

DiaUmaiNiNaz said...

dinaz pn nk wt jugak..heee ye la dh panjan sangat tu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...