Yang Join Aku Nie!

Wednesday, May 25, 2011

Sweetie Cheese Mr. Curly

Wahhh IEB dan Nyonya Lienz sudah tergoda dengan godaan Duta Produk Sweetie Cheese untuk menempah Kek Keju Manis beliau..  Gaji masuk jer kami buat keputusan tuk order Kek Keju Manis dari Mr. Curly... Mr. Curly pun buat persetujuan untuk menghantar Kek Keju Manis di Putrajaya... Malam tadi dalam kul 09.30 malam diorang pun sampai di Putrajaya.. Kami buat appoinment di Depan Istana Kehakiman... 

Dari jauh dah kelihatan rambut Mr. Curly, tu IEB senang tul nak cam diorang nie..... Laling of coz lah ada kan, Cik Panadol dan Budak Johor pun ado sekali, nie dah dikira escort tetap lah geng mereka.... Geng diorang memang sempoi giler, tak kering gusi IEB dan Nyonya Lienz bergelak sakam malam tu.. Apa-apa pun koram memang best lah.. Next time kiter jumpa lagi key....
 Ko hado??? IEB tetap nak amek gak sign Mr. Curly nie

Tengok gaya Cik Panadol sebagai jurugambar pro, eh, Budak Johor, kamera lom ready pun dier dah possing nie, konfius tol lah.. Mr. Curly dio kato kuku den panjang tadi baru lepas kuar toilet tak cuci tangan lagi nie, tu nak buang aper yang patut lam kuku nie.. Hahahhaha
Hahhaha serius Budak Johor nie giler posing rupernye.. nampak jer muka sopan dan pemalu... Gaya kalah model beliawanis.. Hahhaha.. Adeh gaya Superman nak terbang pon hado gak... ekekke
Sajer jer Cik Panadol nak cover muker ayu tu, takut koram semua terpikat dik non...
Wa lah Model Seluar Pendek Cap Hayam, hensem tak Wa??
Possing Manja From Laling dan Cik Panadol yang tak suka amek gambor katernyer... Kenapa??? Hanya kami yang tahu kenapa... Biarlah menjadi rahsia...
Eh, ada terselit gak muker IEB, erkkk apesal IEB nampak gumuks.. Tidakkkkk.... Nyonya Lienz  baru balik dari Alamanda pun layannnn jer kami.


p/s : apesal takder pic Sweetie Cheese erk??? Alahai Kek Keju Manis dah selamat dipotong dan berada lam perut kami, tak sompek Den dan amek gambo, kalau koram nak tengok tgu lah mereka update entry.. Hihihihihi.... IEB bagi 10 bintang untuk kek Sweetie Cheese mereka....

25 comments:

puanbee said...

ehee seronok nampaknya nih nanti nk order jugak cominggg soonnnn

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

seronok nmpk..hoho nice la signature kat kereta tu..hoho

Eza said...

dah lama nak order tp x teroder² lg..hahahahaha...musti marah si encek rambot kinting tuhh dgn akak..

Mrs.Yie said...

bila la agaknya dapat merasa cis kek encik kerinting tu ye..maklumlah kita ni duk jauh..ganu ni haa..huhuhu

Isteri Encek Bard said...

kak pos boleh kak, sebab CIk Min penah oder

mizzkechique said...

br nk menikmati pemandangan kek.. tp xdpt lak..huhuhu

kakngah said...

special delivery.. siap pakej fotografi korang yer.. kehkehekh!!!

mr.curly said...

hahaha..mntak maap la kt en.bard psl ajak wife die kuar smlm, merempit lak tu..thanks bebanyak ye..mmg sonok borak2 smlm..hikhik

hmylieen said...

hahahha sodappppppp gilerrr...pagi ni baru rasa smlm penat dong..tapi mmg best borak2 ngan dorang walaupun takde sesi makan2 ekkk...sorry lah uols next time kita gi makan2 lak ekkkk...thanks!!

mr.curly said...

hmylieen: laaa..ble kiteorg anto kek xsemestinye kene lepak kt kdai mkn..cam smlm tu pun dh kire ok sgt..luorg mmg peramah orgnye..terbaik!!!..tq2

dr.fatin.to.be~ said...

sy tag sini :D mai mai join :)

http://fatinamiraizati.blogspot.com/2011/05/go-green-guys-contest.html

cik panadol said...

wahaha dah kuar entry malam td? sodap tak kek tu? hahaha

opss....diam2 sudah la psl sbb2 wa ngan mrs curly xsuke amik gambar hahaha...

len kali lepak lg yek!!

p/s:-
gigi bertambah sakit sejak blk jumpe korg mlm td!

ArELeEz said...

t'ingat kat kek secret recipe yg marvellous tuh! xingat nama dia tp, macam ada caramel + kacang2 atas dia. sodap betul!

zuwaidah said...

sempat lagi tu berposing hehehe

Qaseh dalia adelia said...

amboi seb bek de jugak pic tuan tanah hihi tak gomuks pun dah omei

sheila said...

merata org cite pasal sweetie cheese kek ni... sedap ke IEB??

Isteri Encek Bard said...

ermmm

Ujang9897 said...

lepak tak ajak

lalink7 said...

mahal x sis kek nyee?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

best nye dapat jumpe ramai2 kan... hehe... nak siket kek keju :)

Isteri Encek Bard said...

alamak, ujang len kali ajak aerk.. lepak just nam amek kek tempahan jer
husna, 50 satu kek

bdk johor said...

ooo.. mengata wa eh IEB. memang nk kena bako ni. ciss3!! hehehe

RerameUngu said...

memang sangat sedap keke ituuu......

Scarlett O'Hara said...

Gumuks sikit apa salahnya.Gumuks itu menarik.

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong dh lama nak order kek ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...