Yang Join Aku Nie!

Monday, May 30, 2011

Nur Heliza Helmi di Himpunan Sejuta Belia

Wah 3 hari Majlis Himpunan Sejuta Belia di Putrajaya yang berlangsung pada 27 - 29 Mei 2011... Koram pergi ker??? Nampak meriah sangat Event tu... IEB jenguk dari rumah IEB pada hari Jumaat tu dalam lingkungan jarak lebih kurang 3 km jer... Ramai gak, sampaikan diorang parking sampai depan jalan di kawasan rumah IEB.... Pada yang duduk beredekatan sekitar Presint 18 tu kebanyakan yang pergi jalan kaki sahaja, sebab kebanyakan jalan disitu ditutup untuk kelancaran event tu.... 
 Sempat bergambar dengan Abang Askar yang sedang bertugas
 Pose jap dekat trak ATM nie
 Gadis kereta yang tinggi dan cun-cun belaka 
 Eh, abang SPR leh tak I nak daftar sambil ngorat U, dah kawen ker??? no. phone ada tak??? U nie hensem lah Abang SPR
 Lagi pose walaupun En. Bard dah penat
 Kesian tengok Abang Askar nie letih melayan peminat nak bergambar, nak bercakap pun dah tak larat dah...

En. Bard bertugas membuka Kaunter SPR disitu pada hari Sabtu 28.05.2011, so ape lagi IEB pun ikot ler.... Tapi IEB pergi dalam pukul 06.30 petang sebab masa tu cuaca dah redup dan tak panas.. Tak kuasa nak basah ketiak tetegah hari kat situ.... Malam tu lepas kauter SPR ditutup, IEB sempat jugaklah tengok konsert di pentas utama yang bebetul berada di belakang Kaunter SPR... Ada Yassin, Kumpulan Saujana, Heliza dan lain-lain lagi... Masa memula konsert cam hambar jer sebab tak ramai orang, dalam khemah ada lah dalam 20 orang sahaja, lepas Yassin mendendangkan lagu Nur Kasih, orang mula ramai, sehinggakan Heliza menyanyi lagi lah ramai yang bersesak sebab nak amek gambo..... 
Artis pertama Yassin
Kumpulan Saujana
Ermmmm comel kan Ija??
Lagi pose dengan Ija....

23 comments:

::blog anak jawer:: said...

orang kate kpop versi malaysia n versi korea ade skali...tul ke...hehe

-Yok mampir diluk = kenal tak makcik hajjah shitt al-wuzara tak gune ni...

RerameUngu said...

wah wah wah..tak sempat nak terjah sana..sbb sibuk uruskan hal lain..hehehe

amir aizat said...

bestnya,saye tak smpat pegi punn.huhu

gadis kepastian said...

wah bestnya...

cpahniza said...

fewwiiittt~ mst ujang jeles...wakaka!

cik panadol said...

eh mane satu heliza, mane satu IEB ni? same je rupe....hikhik

Ujang9897 said...

hek eleh....benci gila tgk gambar dgn IJA tu..grrrrrrrr!!!!!

tak tau pulak dia ada..


stakat gambar dgn gadis proton buat apa..tggu ptg kang update gambar dgn gadis bogel

risa said...

hamboi hamboiii..somi akak satu hari kat situ semalam men futsal

ir yien said...

pergi time ader kumpulan saujana mlm 2, tp x jumpa eja pun :(

kakchik@ella said...

waaa .. bestnya. mcm2 aktiviti kat sana eh.

Isteri Encek Bard said...

BAJ - tak tau lah plak
RERAME & Aizat - tak per tgu next year
GADIS KEPASTIAN - memang best
CIK PANADO - hahahah ado jer
UJANG - ahahhaha tahu dah ko mesti jeles..
K. RISA - ye ker kak
YIEN - Eja lepas saujana
KAKCHIK - memacam ado kak

shopping2u said...

bestnye... :)
dtg sini smbil klik2 iklan..bnyk lak iklan arini ea..sambil follow sekali

Sunah Mohammad said...

kakak sayam pun comel~~~ hehehe..

YanaMIB said...

pi ptg semlm..tp x byk aktiviti sgt..jln2 cuci mata jek..huhu~

Afiq Din said...

wooahhh... bestnyer...
nk g, tpi ade kekangan la

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh bestnyer.. akak nak pegi jugak aritu tp takut ramaiii sangat takut anak anak hilang pulak tu yg tak jd nak pegi tu.. hehehe

Adinda Amy Sensei said...

comelnye heliza...hehe

Ct Arina said...

besnyeeeee tp rina kat jb.. jaoh x dpt pegi >_<

msredcheesecake said...

ms ieb,
cun kan heliza, jeles je tengok dia pose together gether gitu...hheee

nik lan nik mat said...

a ah la.. ade jumpa..muahaha..lps awk amek gmbr kita lak yg amek.. huhu..kecik dunia

putERi-kAtEk said...

kak IEB....kim salam kat en.bard tau...wahahahahaha...

Isteri Encek Bard said...

PK buleh jer.. awak dah daftar mengudi lom??

bdk johor said...

laaa.. ade jumpa heliza ker? apsal tak bagitau siang2. kalau tak.. boleh pinang dia terus. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...