Yang Join Aku Nie!

Wednesday, May 11, 2011

Komik Best

Hari nie IEB BW, terjumpa satu belog menarik nie... Jadi IEB nak kongsikan ngan koram semua.. Sesiapa yang rasa boring atau tensyen ker pi lah belog Alif Firsdaus Azis nie...Banyak kartun menarik dengan jalan cerita kat sinie.... Kartun dier pun cantik sangat... Tu IEB suka tu.. Bagi pengegmar komik cam IEB moh ler kiter ke Belog Alif Firsdaus Azis

 Alif Firsdaus Azis

19 comments:

bersama kak Es said...

ohh..peminat kartun ghupe nyee..

patut la comei je...suka layan katun hehehhe

Isteri Encek Bard said...

Kak Es.. hihihihi

Fakhrul1409 said...

wahhhh! blog niche terbaik! mmg best dpt bce blog cmtu...hehehe

Nurul Afifah said...

hahaha..best3..

Mohd Ridhuan said...

nak kene terjah gak..
nlog si alif ni...
hehehheh

hawiz said...

mmg best..

YanaMIB said...

haha bengong je dialog =P

khairul said...

suka layan Ujang

Akmal Ezzah Alias said...

waa.. nak baca komek!

Belalang Hijau said...

nmpk mcm menarik...nak g singgah jap la ke sana...hee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. suka ni.. sayaq memang suka kartun yang lawak2 cm ni :)

Piasara said...

"kdg2 gelak ketawa boleh hilangkan stress dan hati yg gundah gulana boleh kembali ceria.."

LindaRahim said...

ni dia lukis sndr ke? sy g terjah yea...

alifstyle said...

Terima kasih kerana menghargai kartun-kartun ini. Terima kasih atas sokongan semua! Terharu....

Bigdaddyz said...

kartun elok tenangkan minda ...hehe

apik pehe said...

hehe..lawak la kartun dia

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hehe..kalau blog2 kartun komik ni best baca..release tension =P

CintaZulaikha said...

hikhikhik...bagos na..

Pesona Algebra said...

cantiknya blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...