Yang Join Aku Nie!

Tuesday, May 10, 2011

ASAP.. Tulun Saya

Adeh, pening kepala mencari jalan pulang.... Adeh IEB pening ngan entry yang IEB post kat belog sebebnarnyer koram... Selalu ada 7 entry per page di  belog IEB, tapi hari nie lepas jer IEB post entry terakhir, tetiba ada 1 entry jer kat depan.... IEB tengok setting dah betul dah 7 entry per page... Tapi kenapa ada 1 entry jer... Ada sesiapa leh tolong jawabkan persoalan ini.. Almaklumlah saya budak baru belajar.... 

Alamak blogger femes Ady Budika Follow lah.. Terharu rasanyer... Suker masuk belog beliau nie sebab ada resepi masakan....

5 comments:

storyfromme said...

ade 2 entry per page kat blog IEB.maybe ade salah setting kat mana2 kot.

ecah said...

try IEB tgk kt setting > formating
pas 2 tgk show at most.. ade brape post yg IEB ltk.. :)

Zura said...

erm...xdpt nk tolong sbb belm jd kat blog sndiri...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xtau nak tolong cm ne la kak... saya pon bukannye reti sangat....

tahniah kak... akak kan femes.... blogger femes pon mesti lah nak follow akk gak kn :)

Sunah Sakura said...

eh eh...terrrrsampai ke sini laks~ hahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...