Yang Join Aku Nie!

Wednesday, May 4, 2011

Berita Tergempar

Wah tergemparyer.... Betul ker nie??? Ayeem dah nak berubah????? Ayeem dah tak mo buat entry lucah dah..... Bio betul, cam tak cayer jer dak Ayeem nie..... Hihihii... Katanyer dah bertemu jodoh... Betul ker?? Kalau betul Alhamdulillah...... Kalu korang tak cay pi tanyer Si Ayeem ni sendiri....
Pssss, blog Ayeem nie adalah salah satu belog keemaran IEB, bukan sebab IEB otak kuning yang suka baca entry lucah beliau okeh, tapi penulisan Ayeem sangat sempoi dan ada penulisan beliau yang berunsur perli yang membuat kita beringat okeh.... Tak caya koram layan cerita hantu kat bawah nie... Saper yang tengah bersedih moh ke belog Ayeem yang cantik tu....

12 comments:

Mrs.Yie said...

x pernah kenal lagi blogger yg bernama ayeem ni..nanti2 nak gi terjah :)

Far8 budak baik said...

aku nk suroh ayeem ni
buat header free kat aku boley??
haha

Adinda Amy Sensei said...

siapakah ayeem ituu..hehe




p/s:sihat??

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

memang hebat kan ayeem ni.. kreatif gitu..hehe

Dekcik said...

dan ayeem nie sangat kretif lorh..

lalink7 said...

dah tgk jugak..macam kelakar pun ade...hehehehe

Ayeem Jemain said...

kahkahkah. bertemu jodoh lah sgt kan. anyway thanks for this entry! nnt malam promote. kekeke. :D

♛ nadia the blogger said...

jangan maen dengan header beliau , wahahah

Isteri Encek Bard said...

dah penah bergurau dah ngan header beliau.. sangat malu

hawiz said...

hik2..style2....suke2

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak g terjah lah... leh berkenalan :)

deeya said...

ayeem da gatal nak kawen nie .. itu pasal lah dia nak berubah . alhamdulillah ! stidak2 nye kurang siket la dosa kite yer dak ?? hahaha ! *sory la wahai ayam penyet =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...