Yang Join Aku Nie!

Thursday, May 12, 2011

Lokasi dipercayai Kejadian Simbah Asid di KL


Sangat menakutkan mendengar berita di akhbar beberapa hari ini, Mereka mengambil kesemmpatan di atas kaum wanita yang lemah disamping keadaan cuaca berejerebu yang memudahkan lagi kegiatan buruk mereka.... Pada wanita-wanita diluar sana berhati-hati jika emmandu bereseorangan. Sebaik-baiknya berteman jika ingin kemana-mana... Hari ini sahaja sudah beebrapa kes yang IEB baca di blog, akhbar dan media massa..

Dipahamkan suspek ini betubuh gempal dan kurus dalam lingkuman umur 20 an - 30 an, juga bermotor sikal.. Mereka akan cuba menghampiri mangsa dan menyibah sejenis cecair thinner ke mangsa. sehingga kini suspek masih belum ditangkap yang mengakibatkan kebimbangan pada orang awam diluar sana.

13 comments:

Ana Montana said...

ya allah..
semalam masuk berita pasal nie..
takot sekali..
mamat nie takde hati perut lgsg buat macam tu..
dah 22 org jadi mangsa..
mintak pompuan hati2 la yer..

Sunah Mohammad said...

ape la motif diorang ni yee...hurmm..

bunga said...

Bahaya...nape la cam2 sekarang..risau bunga..

mizzkechique said...

tkt sgt..dhla kite nek motor je..huhu

Cik Tqah said...

mcm2 la skang ni..dah la cik tqah dok kt kl..huhu

kakchik@ella said...

Eeee .. takutlah. mcm2 dunia skrg.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jahat..takda kerja lain agaknyer mereka ni

Rozuan Ismail said...

banyaknya lokasi dia.buat orang takut je lah

Nurul Ashikin said...

takutyer~ dah la balik kje jln kaki sorg2~ hope pjhat ni cepat kena tgkap!

Yan said...

menakutkan kan...

apik pehe said...

ya allah..x pasal2 nk simbah kt orang lain..otak dah tak betol tuh

Bro Framestone said...

perempuan saja kan...

fuhh selamat bro tidak menjadi mangsa huhuu


nie takut nie

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sekarang dipercayai berada area wangsa maju pulak.. dekat umah akak.. ishh takutnya nak keluar rumah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...