Yang Join Aku Nie!

Tuesday, May 3, 2011

Medan Give

Ermmmmm sejak dua menjak nie IEB mengabaikan sikit belog burk IEB nie..... Idea semakinn blank pulak... Idea coming la., IEB perlukan idea...

IEB nak ucapkan terima kasih buat kawan opis yang baru balik from Medan. Thanks u alss sebab bagi give yang best sangat nie. Telekung sulaman dari K. Non, fridge magnet dari En. Shaiful dan Zam. Wallet batik dari P. Usop dan beg lipstik dari K. Fizah...... Walaupun tak dapt pi IEB tetap dapat barang kenangan dari sana...... Satu hari nanti IEB mesti sampai ke san juga bersama En. Bard.... Insya Allah...
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 comments:

hawiz said...

waaa....bestnyer...teringin nk g gak la...yuk!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

g la kak honeymoon kat sane... sementara lom ada anak lagi ni :)

Ayie said...

uhh.. sape souvenir kat teman..?? sila angkat kaki.. ^^

❤ C!K MAZ's❤ said...

wah bestnya dapat free....pak usop ngan zan kat saya takde ke and kak nun....huhuhu

LindaRahim said...

best g Medan, brg2 kat sana murah...

Far8 budak baik said...

ieb..sila berblog selau k..
hahaha..
kata semangat sikit..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...