Yang Join Aku Nie!

Thursday, May 19, 2011

Blogger Telordibasuh Meninggal

Masih terkejut sebenarnyer pasal berita nie, IEB tahu pun memalui Sis Ellen.. betul ker, IEB selalu baca blog beliau, IEB masukkan blog beliau dalam senarai blog yang harus IEB lawati... Ada sesiapa lagi yang tahu mengenai cetita beliau... Beliau baru update entry, last update entry pada  15.05.2011 hari tu... Kalau betul lah cerita nie takziah diucapkan buat keluarga beliau..

Telordibasuh dalam kenangan...
Al-fatihah untuk beliau, semoga rohnya dicucri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman.. Amin

14 comments:

mcm ni lah said...

innalillah tu mentor saya tu,. hari2 saya lawat blog beliau,. baru bercadang nak beli tshirt telor dibasuh,. sedihnyaaaa,..

kakchik@ella said...

Inalillah .. kc peminat blog dia. takziah buat famili arwah. kc tk sangka .. terkejut ..

cik gold said...

patut la x update..al fatihah

mad khaz said...

takziah,innalillah.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alfatihah :(

miss ryrinn _ angin said...

dia sakit ape > innallilah .

niq said...

dengar kate dia kena asma...

laskar pelangi said...

terkejut dan tak sangka la IEB...
tuela kan.. entry dia maseh baru tu..
dah ajal kita tak tau kan..

al-Fatihah untuk arwah...

pasti merindui entry pelik2 dia tue..
=(

zuwaidah said...

al fatihah buat arwah..amin

Belalang Hijau said...

sape yg tak kenal dgn telor di basuh ye x? mmg sgt2 terkejut dgn berita ini...al-fatihah

Rozuan Ismail said...

Al-Fatihah =(

no_answer said...

sedih , entri dye ditungu tunggu , masuk bloglist lg .

inalillah ~

Syafiq Rosli said...

hmm..al fatihah..xsgka kan..

Tuan Penasihat said...

al-fatihah buat arwah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...