Yang Join Aku Nie!

Wednesday, November 10, 2010

PISH TEKON..........

penah tak korang men game nie.... klu dolu aku mengaku aku seorang samseng mafia war lam FB.... mungkin skng korang ingat aku dah insap... tak men dah mafia war tu... eh men tetap men game tu.. biler tah nak abih.. skang nie bukak country bru lak kat ITALY... eh muakan aku nak cite pasal mafia war dah..

sakng nie aku nak citer kat korang pasal "fish tycoon".... nie game bele ikan.... klu korang tak penah negok aku mintak kat achik google jap....
ha... dapat pun macik achik google.. credit kat derang.. nak tunjuk gambo ikan aku.. mintak maap ler... sebab ikan yang aku bele tak lawo lagi... masih ikan biaser lagi....ikan lam pic achik google nie lawo sket... ti klu lawo2 dah ikan aku bela, aku kasik korang tengok key..... kondisi aku skang nie bru level 1... alahai.. klu aku kawin kan derang ngan spesis pelik sket jer.. hayat derang mesti tak panjang... paling lamer derang sampai umor 19 tahun.. pastu mati.. yang lagi dasat tu tak sampai 5 tahun mati dah.... ader yang lawo lak tu... syarat ikan nie nak beranak (bukan betelo key, sebab tak nampak telo dah kuar anak dier cute cam ikan bilis), cukup umor derang 20 taun bru lah bleh men tawin2, then pregnant.... bru leh kuarkan new spesis.... klu korang minat try lah download game pish tycoon nie... aku nie kan pencinta alam (puji diri sket).. hihihi.. suker bele ikan, pokok, tuceng dsbgnyer.... cat tycoon tak penah dengar lagi lak.. tpi lu plant tycoon penah gak men.. alah yang nak dapatkan 7 bunga isola... jap ader pic punyer... tunjuk jap eh...

p/s : pinjam achik google gak, sebab gambo simpanan maner tah..

ha, nie game seangkatan gak.. amacam berminat tak... gam nie tak yah main sgt.. korang tinggal2 jer...

2 comments:

(One) SiTi* said...

hhahaah...
sama la, dulu main mafia gak kt fb,
skrg dah insap,

drop 1st komen ni,
lama istri en.bard tak update blog??

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

cik siti... best kan... tapi ai tak insap lagi.... hihihi.. still nak join mapia nie...

memang lamer dah tak post... blog nie pun agak berabukm dah.. ngeh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...