Yang Join Aku Nie!

Tuesday, November 30, 2010

Ermmm... Slot Lagenda Putera Katak, TV3



Bagi koram yang dah tengok cerita ni semalam, best ker??? Asal aku negok semalam cerita nie cam tak best jer... Asal orang yang belakun semua skrip kaku jer koram?? Bukan nak komen cerita melayu, tapi tengok semalam lakonan pelakun yang dah lama belakun pun cam kaku jer jadiknyer.....

Baru EP. 1, aku dah raser boring jer tengok.... Takperlah try tgk episod seterusnyer lak.....

6 comments:

khaiyisah husna said...

dah tengok...so bored...=.="

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

khai, memang bored... tapi nora danish cumel sesangat

cik as said...

hehe..alaa,sempat tengok cikit jer..time katak melompat..cam xreal pun..huhu..nak try tgok rini lak...camne cite nya..kih3x (^^,)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

geli maser diorang pegang katak... eiii

fauzibest5 said...

haha..hambar tak hambar tu x taulah sbb suka tengok time ada nora danish jer.CUte!!!!! XD

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

fauzi nora danish cute sesangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...