Yang Join Aku Nie!

Thursday, November 11, 2010

Kasut.. Owh Kasut.......

Aper yang membuat aku nak story mory pasal kasut nie ader lah disebabkan hasutan post nyonyas lienz ni pasal kasut lah per lagi kan.. tak kan pasal spot rim plak kan.. hihihihi.... semalam aku pi Mines, mencari kasut dengan Abang Manis, bersama adek ipar dan tunagnyer untuk carik kasut hantaran adik ipar aku..... alah kitaorang tak gi pun butik BONIA..... Kitaorang pi WALK INN.... nie lah tempat pebret aku shopping kasut ngan Abang Manis aku... dh banyak duet gak abis kitaorang kat cini.. dari belum tawen sampai lah adek kami nak tawen lak.... Yang sedihnyer bru semalam kami buat member card WALK IN.. bayar jer 10 hengget u alls, pastu dapat voucer 30% diskaun... suker aku bab diskaun nie... ader gak kasut yang aku berkenan... tapi...... tak beli pun, sebab aku nak carik kasut idaman aku ngan nyonya lienz jap.. aku pinjam mr. amazone punyer gambo eh... jap eh....
nah.. amek korang... tak jatuh cinter ker korang biler tengok kasut nie.. dah lah kaler merah.. meang kaler yang dak dekat setahun aku carik dengan design cam nie.. tapi reger dier... adeh.. sakit perut sikit... arrrrrr.. naper lah kat sini derang tak mo buat design kasut camtek-camtek cam nie.... susah giler nak carik kasut merah yang selalu aku mintak kat Abang Manis tercinta yang camtek cam nie... Abang Manis tercinta pun amat berbesar hati tulun mencarikkan tapi hampa, kami masih belum bertemu dengat si dia... huhuhuh

tu pasal lah aku tak membeli kasut tu semalam.... encek suami tanyer, naper tak beli je kasut tu.. kan camtek tu.... aku pun gitau kat dier... alah pa, selagi je tak jumper kasut merah idaman hati je, selagi tu lah je tak mo beli kasut lain dulu... (ellllleh bleh cayer ker aku nie, lam hati lah)....
post nie sajer untuk menggeramkan nyonyas lienz okeh... hihihih peace kak.....

4 comments:

ilydsm.shaheila said...

beli jgn x beli....hehe

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

ily... camtekkan kaler merah nie....

Bee @ honeyvsbee said...

haiii memang cantikkk kasut nii

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

sayer pun suker sesangat kasut nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...