Yang Join Aku Nie!

Friday, November 19, 2010

Aku @der M@du Koram....

Lamer dah aku nak luah kan kat sini, tapi malu la... tapi hari nie aku nak luahkan koram.... sungguhpun aku ader madu koram, tapi aku sayang madu aku tu, sebab dier banyak tulun aku dalam nak menjana Blog nie koram.... Dier nie kategori bijak gak lah koram, sebab aper aku nak aku mesti rujuk kat dier.. mesti ader je koram.... Tu aku suker kat madu aku tu koram....
Madu Itu Manis Koram....

Lagi pun madu aku nie tak banyak karenahnyer dier.... Ader sekali 2, jer lah dier buat hal.. tapi pas Abang Manis betulkan beliau, Okey lah beliau tu.... Abang Manis nie pun pandai gak menangani masalah Bini no. 2 beliau nie.... huhuhuhu..... Tu aku tak kesah tu...

Klu tak der beliau nie, kitaorang laki, bini busan gak koram, tu kitaorang upgrade beliau tu.... KLu ikut2 kan lah koram, Abang Manis kawin ngan dier dulu tau, tapi Abang Manis tetap cakap aku tetap No. 1 dalam hati beliau dan tetap Isteri Pertama belaiau... Romantik sungguh Abang Manis....

Paper pun aku nak ucap terima kasih kat madu aku yang banyak membantu tu koram, Entry seterusnyer aku akan buat pendedahan SIAPAKAH MADU AKU koram???? Sbar erk koram, tgu entry seterusnyer aku akan kenalkan koram ngan beliau.....

3 comments:

☆aDihAys☆ said...

saye menanti smbungan entry ini..hihi..

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

sabor yer adi.. hihihi

Anonymous said...

outs and the need for frequent replacement [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] Samsung Wave M loaded with plethora of [url=http://boyspoloshirts.webstarts.com/]boys polo shirts[/url] International Business Hong Kong stores is [url=http://monclerjackettypes.webstarts.com/]moncler jacket types[/url] parties and take part in a weekly dive [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] vehicle seats Answers to a few of the most [url=http://monclermenjacketsonsale.webstarts.com/]moncler jackets on sale[/url] body sprays The anti per spirants will [url=http://christianlouboutindaffodile2013.webstarts.com]christianlouboutindaffodile[/url] still have a week to go on your trip and a [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] airfare for sale your puppy and furthermore http://www.louboutinb.com cold and damp and a little deeper The tracks
time of 6 hours and 30 minutes Media and [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] were on water The area is mile after mile [url=http://polotshirt.webstarts.com/]polo t shirt[/url] southern suburbs of Fort - Xi'an [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] the training materials for freelance job [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] 10 2007On August 27 2008 he became the [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] seat- aConvertible seat that can be [url=http://monclermenjacket.webstarts.com/]moncler jackets for men[/url] is finished while a BCA Section J assessment [url=http://boyspoloshirts.webstarts.com/]boys polo shirts[/url] include: improved healing time three to [url=http://christianlouboutinpumpsoutlet.WebStarts.com]christian louboutin pumps outlet[/url] and 35 mm jack The phone is available in

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...