Yang Join Aku Nie!

Tuesday, November 16, 2010

Contest Mimik Muker Menarik


Gambo yang ku pertaruhkan koram.....

Pandai kan ko dak cute LaLa nie... ko goder akak masuk contest lagik kan....... hihihihi... oleh keraner ko mengetag akhkak akak pun join lah contest nie Lala...... aku pun terpolow dek lala nie... korang pun kene join gak tau cepat sebelum terlambat, sebelum 21 Disember 2010 nie... korang click yer kat cini September Gurlz yang cute nie...

mintak maap yer sebab aku nak jugak tag koram nie.....

PokCik HaN
alah ekau mosti banyak gambo... apo laie... join lah

NoRg@dis
tengok mate cantek jer.. mesti banyak gambo nie....

Dek F@far cOmey

muker cam fafau of coz kene join

Si Olick
jom join contest nie

8 comments:

Shaheila Alan said...

wah..terbaik lah akk... ni yg best ni, sporting jer.. hehe

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

Eh Lala hihihi.. akak okeh jer adek manis.. teruskan berblog, then eratkan hubungan sesamer rakan blog....

OLick SyaSya said...

ala knp ter tag..pe slh nye tag je,huhu..ok2 tq dear

Norgadis Labuan said...

Hah! ter tag, kira tak sengajalah tu ya, insyallah... ada masa saya join... thanks.

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

olick, norgadis tu ayat penyedap tu.. hihihihihi

HaNTwO said...

muka pokcik cam jambatan xsiap...xmau ar ;p

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

OLOH POKCIK SOGAN LAK AIKH... TAK YAH DO SOGAN2.. MUKO DEN BUKAN JAMBATAN TAK SIAP, MUMO DEN ATAS SKET PADO JAMBATAN, JALAN RAYO.. HIHIHI

Nurul Ashikin said...

comei! thanks 4 joining!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...