Yang Join Aku Nie!

Thursday, November 25, 2010

@KU eXITED gILER KORAM....

Aku exited giler koram.... warghhhh..... aku sesajer jer berblog nak ilang kan kebosanan dek kelapangan aku koram, pastu sesajer aku join nuffnangs nie koram.... akak kat sebelah tmpat aku nie kater, klu sue join tu, ti sue dapat duet...

Duet??? lam hati aku, bleh dapat ker aku nie... dah blog yang tak menarik nak orang jengah kat blog aku nie..... Tapi aku tak der niat nat dapat duet koram...

Tapi ari nie aku sesajer gatal tengok Nuff aku... cam biaser lah, kene ader username, kene ade pasword bagai kan.. So aku pun buatlah koram....

Cam tak cayer jer koram... cam ner bleh ader angka 3 lam account nuff tu koram??? Sungguh aku tak cayer...

Senarnyer RM3.00 jer koram... tapi aku dah ter exited giler... wink.. wink.. wink... maceh yer Nuff.. paper pun Alhamdulillah, murah rezeki aku hari nie......

11 comments:

Najwa Anuar ™ said...

mcm mana nk join? wa teringin nk buat jgk? :)

Sasa Al-Sharif said...

tahniah, terus berusaha.. menghasilkan penulisan yg baik dan ikhlas. Insyaallah membantu

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

najwa, cuber bukka nuff, kat situ dier ader tunjukkan carenyer...

sasa, Insya Allah.. sedang berusaha

umi_e said...

Thanks singgah jenguk kami ;)

Amyna said...

Alhamdulillah sue.. hepy blogging yeahhh!!

Encik Luncai said...

selamat berbelog.bg luncai belog ni sbb minat dan kepuasan diri sendiri.duit nuff perkara no 2.

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

umie.. sayer memang suker ke blog umie, sebab saya suka kucing...
amyna Alhamdulillah, thanks
En. Luncai betul tu... happy blogging

CaDLyNN said...

congrats...takpe..slow2..saya pon dah berbulan2 baru 20hinggit...org len sebulan beribu2..wahahaha..keeps writing!

izahdaut said...

suez..tahniah..mule2 dulu pun excited jugak..mana org nk hulur senang2 rm3 sekarang kan..enjoyyy..hihi

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

LYNN, TU LAH TU, 3 HENGET PUN DAH ALHAMDULILLAH

IZAH, HIHIHIH

Pensel Kontot said...

satu permulaan yg bagus tuh...
jeles2 nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...