Yang Join Aku Nie!

Thursday, November 18, 2010

Aw@rd l@gik

Ermmmm.. kali nie di tag plak oleh Cik Yang Banyak Rahsia nie... tapi dier dah pun gitau nama samaran beliau Tasya.... paper pun timer kasih bebnyak lah kepada beliau.. tapi nak tanyer blog aku yang selekeh giler nie camtek ker koram.... alahai.... teraser rendah diri lak aku nie.... Dah dapat anugerah nie koram kene jawab soalan plak.... so aku ngan berbesar ati jawab soalan tu yer....

1) Berikan 1 nickname untuk saya?

Alah 3 urup jer koram....
SUEZ..... atau lebih dikenali sebagai isteri Abang Manis, tapi panggil jerk aku SUEZ key...

2) Ucapan Pemberi Award

Terima kasih lah but Cik Yang Banyak Rahsia nie sebab tag kat blog huduh akhak nie, teruskan berblog, disamping mengeratkan lagi hubungan persahabatn kiter key.....

3) Berikan 6 fav. artis, singer not lion, group yang koram minat.

Ziana Zain (Siger),
Faizal Tahir (Penyanyi), Johny Depp(Pelakun), Tom Hank (Pelakun), Ungu (Group) ngan Hujan (Group)

3) Jejager koram aku nak kasik Award kat koram nie....

Cik Nuanza
Suker blog beliau yang cantek...

Bella
Owh Blog belia sungguh cute koram...

Aibaks
Sungguh macho blog beliau...

.n.
Beliau suker hijau...

Poyos
Sunguh tenang ke blog beliau...

Cik Pisang
Pisang yang sungguh merah jambu...

Umie
Blog yang sungguh manis

Misae Nohara
Blog beliau ader Brownis.. sedap koram..

AbgFeroz
Cool Blog

K. Ngah
Eh blog adik aku lah....

Okeh bereh, kepada koram yang dah perasan aku tag nie, siler bagi komen yer kat Blog Huduh nie.... hihihiihi.... Jasa koram amat ku kenang....

8 comments:

Bella said...

tenkiu2..:) btw bella da dpat award ni..xpe, Bella letak name kamu sekali ye..anyway thanx again..:)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

sesamer Bella...

Enna Banana said...

awww.thnaks tau akak! sy pisang comel sebab tu warna pink! hahaha

aibaks said...

tak sangka aibaks terlibat sama dalam award ni.. thanks suez.. hehe..

Bi4RL4HR4HSi4H said...

heheh.. rahsia tetap rahsia cik sues ;)

umizul said...

Thanks cik suez...tak sangka umie pun dpt awards nie...

currentlife2u said...

k la tu dah dapat award..

Enna Banana said...

enna dah buat entry!

http://enna-banana.blogspot.com/2010/11/big-five.html

thanks again darla! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...