Yang Join Aku Nie!

Thursday, November 18, 2010

50 First Dates VS Seribu Kali Cinta


Semalam tengok slot Akasia kat TV3 nie koram... yang tajuk dier Seribu Kali Cinta nie... Semalam yang aku tengok dah Episod 3 dah koram. Owh dah tetinggal 2 episod sebelum nie...... sekali Imbas tengok citer nie ader alah2 filem kegemasan aku ngan Abang Manis, 50 First Date tu.....Citer 50 Fist Date nie mengisahkan Percintaan Dengan Seorang gadis peluper, Lakonan Adam Sandler koram, pelakon peberet aku nie..... Adam Sandler nie jatuh cinta dan berusaha sesangat nak tawan hati gadis nie yang pelupe, Gadis nie hanya ingat kejadian sebelum die kemalangan biler bangun pagi..... Dier tak kan ingat peristiwa yang bgerlaku semalan dan yang berkalu sekarang.. kesian kan.... So si Adan nie berbagai cara lah dier nak takle gurl ni, sampai lah deram kawin....

Semalam biler aku tengok Seribu Kali Cinta nie memang samer koram, bru episod tiga, nak tangok gak episod seterusnyer samer tak ngan cite rpeberet aku tu.....

7 comments:

mar yanie said...

citer 50 first date ni sweet sgt.terharunye ade owg sanggup berusaha camni kan..hee..sy pun baru je tgk cite seribu kali cinta semalam.rs nyesal plak x tgk dr episod 1..:)

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

mar.. tu lah.... sue pun klu tgk citer 50 first date tu tak penah busan.. citer tu memang menarik sesagat....

Sasa Al-Sharif said...

aku kalau nak berlatih jiwang kena tonoton cerita ni jugak kan?

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

ya betull. citer nie romantik giler sasa.. ko kene belajo tu.... nak jadik romantik.. hihihi

cik panadol said...

tak penah lg tgk cerita seribukali cinta tu....

aibaks said...

kenkadang.. produser kite ni kene la perah otak skit wat filem/drama baru.. ni makin ramai yang ciplak.. huhu

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

cik panadol, klu tak penah tengok, tengok petang nie ker....

aibaks tu lah tu, maybe derang kekeringan idea kots....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...