Yang Join Aku Nie!

Thursday, November 18, 2010

Hari Raya Aidil Adha Yang Sunyi....

Hari Raya Aidil Adha yang sunyi di PUTRAJAYA koram.... Raya Aidil Adha pertama rasernyer aku tak balik Kampung pun koram... yerlahkan sebab kene hari Rabu... disebab kan cuti aku dan abang manis yang agak tak mencukupi nie, so kami membuat keputusan tuk tidak kemana-mana koram.. Sedih gak gendar tadbir... Sedih teringat ketupat, sambal kacang, rendang ayam, sambal goreng jawa mak aku koram.... Rumah mak mertua pun aku tak balik gak walaupun dekat.... Abang manis kater keletihan nak balik sehari so, aku pun ikut jer.. huhuhu

Tak kemane-mana pun kitaorang berkuring jer lam rumah... Memang sunyi betul kat Putrajaya nie koram.... Klu musim perayaan nie dah lazim dah Putrajaya sunyi nie.... Kitaorang duk kat umah jer sambil layan movie yang abang manis download, citer hantu joram, adaptasi dari game katernyer.... tajuk citer tu Sillent Hill, bertepatan lak dengan Putrajaya yang sunyi maser tu.... Sebenarnyer kan koram, aku tak tengok sangat pun, yer lah koram aku kan penakut, kang terbayang2er... pastu lagi satu citer dier sunyi dan senyap tak banyak cakap sgt, klu koram nak tau pasal citer nie, koram tanyer jer ngan achik google tu, mesti dier leh jawabnyer.... Aku tido jer koram smpi cier abis, Abang manis jer layan ..... hihihihihi...Aku semalam tak masak ketupat, rendang, sambal kacang n sambal jawa hokeh..... Aku masak Nasik Ayam jer untuk kitaorang melantak..... Ahhh jadik lah koram janji masakkan kan.... Insya Allah nex time lah koram nak masak juadah raya nie..... Lam hati memang teringin bebenor koram.....

Sehari tu kitaorang penuhkan aktiviti ngan tido jer koram... Puas tido sehari suntuk nie....

glitter-graphics.com

2 comments:

N@SIQUE said...

raya tidoq la~~~confirm best!!!hahaha,,,

ANTARA ANJING DAN MANUSIA

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

nas... tahu tak per... memang best seharian tido noe.... bermalas-malasn pun best.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...