Yang Join Aku Nie!

Wednesday, November 24, 2010

Aku sedang ber Build-A-Lot koram....

Lepas geram... semalam aku download game nie, nak main kat umah tak leh bukak lak koram.... Adeh, biler pakai Window7 nie koram, kekadang ader game yang tak leh nak main....

Hari nie aku bawak game tu pi opis, aper lagi sakan lah aku men game nie.... Nie tengok data aku yang ngah main nie koram....

5 comments:

Zaer!! said...

wah.dalam opis pon jadik..hehehe..;p

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

ZAER... SEMENTARA MENGISI MASA LAPANG TERLUANG... JGN NGADU MY BOSS YER.. NGEH3

Encik MamaT said...

wah... gigih....

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

EN. MAMAT KENE STOP DOLU, MENYELESAIKAN KEJE HAKIKI... ROUND TRAFFIC KORAM... HIKHIK

Sophia Rani said...

bestnya game nih.. dah lama tak men game... lappy hang je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...