Yang Join Aku Nie!

Monday, November 15, 2010

KISAH CENTA UNCLE SEEKERS NGAN MANTAN PERMAISURI AISHAH....


Cerita yang sedang hangat diperkatakan di media massa, cetak dan elktronik.... arini aku search banyak gak cerita kat blog korang pasal citer nie..... Tu lah malas nak komen bebanyak.... tak tahu kesahihan cerita nie..

tapi aku sebagai perempuan kecian kat xqueen aishah tu..... sebab cam tercarik sikit maruah dier koram.... aku sebagai pempuan terasa sgt klu kaum perempuan dimalukan camtu...

Nak tau cerita lanjut koram bacer sendiri kat blog PENCARI HANTU nie okeh

6 comments:

sueRAFE said...

tapi kan , macam tipu jeh . tapi dy ada gambar kan ? nak cayer ke tak ..

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

tu lah tu... susah nak cayer gak kan.. tapi apper pun doer tak patut wat cam tu.. leh menjatukan maruah queen tu...

man yusoef said...

ape masalah atuk seekers tu ntah...membuka aib org lain...xpaham btul...cari publisiti murahan kot...huhu

daisy said...

mende ntah motif uncle seekers tu.
bercinta pun nak kecoh

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

TU TAK PAHAM TU MOTIF DIER.. TAPI DIER SLUMBER JER WAT CAMTU..SIAP CABAR ISA LAGIK.... BERANI

gaung said...

ishh mgarutttnyer..apa motifnyer tuuue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...