Yang Join Aku Nie!

Friday, November 12, 2010

P@ N@k Mintak Y@ng Beso Leh Tak

mesti korang tertanter aperlah yang aku nak mintak yang lagi beso kat Abang Manis erk.... hihihihii.......

sebenarnyer aku cumer nak mintak ini jer kat encek suami........
-
--
---
----
-----
------
-------
--------
-----------

Hihihihihihihi.... ini jer lah u alsss... bukan mender len yang korang pikir kan okeh..... tapi nie bukan lam game pish tekon tau.. nak mintak yang bebetul punyer.....
Dah mintak pun kat Abang Manis.... then dier kater nak belikan... horeyyyyyyyy, bleh lah aku letak kat stu sudut kosong kat teratak pinjaman kami tu.....

Kat opis pun ader stu gak..... yang nie ha... nampak tak yang ngah berenang tu.... namer dier nemo gemok... cumel kan.. hihihihi.... Yang nie kecik sangat, pastu takder water pump lak..... tu mintak yang besar tu.. leh bela ikan banyak cam lam game pis tekon tu.... Yang kaler merah belakag tu tak der kene mengena ngan post okeh.... ngeh3....


1 comment:

Shaheila Alan said...

hehe..letak kat sudut blog ni jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...