Yang Join Aku Nie!

Friday, February 25, 2011

Pinky WInky...

Sehari sebelum gaji, poket bebetul tengah kerin kontang.... Seb baik pepagie tu banyak makan free kat opis... Alhamdulillah rezeki lah kirenyer nie...... Tengah hari tu kebosanan melanda diri, ikut Nyonyas Lienz pi Alamanda pi cuci keta.. So Aper lagi IEB pun amek kesempatan Shopping ler.... Aik maner plak IEB dapat wet shoppin nie, baru jer wat statement poket kering kontang, nak shopping tak kering kontang plak.... ALah koram nie, window shopping jer lah... Cam koram tak biasa buat.. Habis semua kedai kasut lam Almanda kitaorang terjah.. Try, try bagai cam nak beli, pastu kluar balik.. Hihihihi, cam tak senereh jer perangai kan..... Singgah kat Buti Nicci, IEB mencuber beberaper tas rantai yang jual kat situ... Yang Macam rantai beskal pun ader koram.. hihihihi...... Setelah sakit mata nie tengok barang-barang kat situ, IEB pun singgah kat SINIE.. Ader Promotioan koram..... Nyonya Lienz belanja 2 scoop for RM7.50... Memang sedap gilos..... Thanks Nyonyas Lienz ....Sebab aper 2 scoop for RM7.50 nie??? koram layan pic kat bawah nie....
Tengok seblah tu cam rantai basikal jer kan koram........
Pink Day Promotion, tu yang bleh dapatRM7.50 for 2 scoop
 Ermmmm yummy.... Sempat IEB rembat beloon pink tu 
satu, jap muskil gak takder kaler pink pun kat badan IEB tu, cam ner bleh dapat nie??? rahsianyer...
 Aik tisyu??? nie pun bleh ker??? Ah lantak janji boleh koram.....

5 comments:

Cekodok said...

auww.. i pakai suar dalam pink mcm mana nak tunjuk.. hahaha

YanaMIB said...

wah tisu pun dorg kira pink jugak eh..menarik! ^_^

Isteri Yang Comel said...

cekodok, ko tunjuk getah dier pun bole...
yup cik yana, paper yang pink semua boleh....

paan sabri said...

malu la nk pakai baju pink.. huh.. tpi nk eskrem.. cmne?

alongxp said...

awk di tag di sini -->> http://kakicandid.com/blog/2011/02/25/blog-coklat/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...