Yang Join Aku Nie!

Wednesday, February 16, 2011

Jangan Mudah Melatah

Waahhhh senang nyer dalam hati.... Mood totally 100% happy jer.. Hati pun raser senaang jer..... Sebab lam tadi IEB dapat sejambak bunga ros merah... Tak der lah koram tipur jer tu..... Senarnyer dah lamer IEB try nak wat terapi diri sendiri ni... Iaitu mintak maaf pada En. Bard yang tercenta dan memaafkan beliau dan memaafkan semua orang... Biler bangun pagi jer rasa refresh jer hati nie.. Tapi tak tau lah dah masuk tengah hari nanti.... Hihhihi.. Hope berpanjangan sampai ke petang.... IEB dapat petua nie dari Dr. Muhaya.. Siapakah beliau, koram bleh cari beliau kat sinie, Dr. Muhaya. Suker sangat ngan sikap beliau yang sangat lemah lembut, sentiasa tesenyum tu... 


p/s : derang bedua nie sangat sweet couple koram, husband Dr. Muhaya nie nampak pendiam orangnyer.. Derang sangat romantik koram.. Hope IEB cam derang gak biler dah berusia cam derang...

14 comments:

Rozuan Ismail said...

ingatak INCIK BARD yang bagi ros tuh

missSenget said...

dulu penah buat..

tp kejap ke..

kekeke,...kene try semula ni..

Isteri Yang Comel said...

rozuan tu propa semata-mata
miss senget cuber wat balik Insya Allah

Piasara said...

Owhhh..Dr tu yg dlm rancangan mata ke hati ke..dari mata ke hati ntah..lebih kurang la..
Beliau ni pakar mata.Dr Fazilah Kamsah pon sllu ckp sama gak,sblm tidur maafkn semua org..bila bgn rasa lega....Kita mmg boleh maafkn org tapi kenapa ingatan ttg perbuatan org tu kt kita sukar padam ?Dah cuba,tak boleh jgk..

Isteri Yang Comel said...

Pia, Sebab tu IEB cakap dah lama nak buat, tapi baru lam tadi IEB wat sebab cam yang Pia gitau lah tu.. tapi sampai biler kiter tak maafkan dier kan..

Ujang9897 said...

nak bunga ros gak boleh..hihi

Isteri Yang Comel said...

ujang mintak ngan cik yana hokeh :P

fadhdeela said...

mmg dah maafkan tp bile teringtt ape dia wat kat kita jadi marah smula..huhu

Meh singgah: Betul ke kuda boleh stim ngan manusia???

Maria James said...

hmmm..alam rumah tangga.. mencabar jugak ye. hahaaha :P

YanaMIB said...

nk maafkn mmg senang..tp nk lupakan kesalahan org tu rs mcm..haish~ =_=

cacing said...

kena try ni!! saya minta maaf semua.... =)

Cekodok said...

mintak maaf semua... ish2... rasa sangat bermotivasi hari ni...

nak istiqah tu yang susah...

misza said...

mintak maaf ni x le la tunggu raya je kan.

Nur Zaheera said...

za suka gila dengan mereka neh. hope awak dengan husband happy selamanya :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...