Yang Join Aku Nie!

Wednesday, August 10, 2011

Tahniah Buat Mereka (Yana & Ujang juga Kak Zla dan Ben Ashaari)


Rasanya belum terlewat lagi IEB ingin mengucapkan tahniah buat sahabat IEB iaitu Yana Yang Cute dan Ujang Seget juga tak lupa buat Kak Zla dan A. Ben Ashaari yang akan menjadi Ibu dan Ayah..... Kebetulan pulak sama... Hehehhehe Ujang ngan A. Ben nie rancang together2 erk nak ada baby sebaya... Kalau berlainan jantina leh berbesan... Hihiihi gurau jer.....

Syukur Alhamdulillah Insya Allah akan bertambah lagi umat Nabi Muhammad didunia ini.. IEB doakan mudah-mudahan Yana dan Kak Zla akak dikurniakan kesihatan yang baik dan Mudah-mudahan selamat hendaknya semua sehingga insan kecil itu lahir kedunia... Amin Yarabbal A'alamin.....

Setiap pasangan memang sangat menantikan saat indah seperti ini, seperti IEB juga.. Belum ada rezeki IEB untuk ini semua lagi, sungguhpun sangat berharap.. Insya Allah DIA maha mengatahui segalan-galanya.. IEB dan En. Bard hanya mampu berdoa yang terbaik di dalam hidup kami sekeluarga.... IEB redha sengan segala ketentuanNYA, kerana kami percaya setiap apa yang berlaku ada hikmahnya.....

19 comments:

Aku Ibu Muda said...

tak lama lg rezeki IEB pulak dear... :)

izfanora said...

tahniah buat mereka..

Isteri Encek Bard said...

Aku Ibu Muda : TQ dear... Amin mudah-mudahan

MamaEma said...

INSYAALLAH ada rezeki untuk IEB nanti

mizzkechique said...

insyaAllah nt kak IEB pun akan ikut jejak mereka.. :)

Cik Tqah said...

xpe..nnt adela rezeki :)

nazirah said...

tahniah utk mereka.
insyaAllah de rzki akak nt amin :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

saya pun bakal jadi ayah cuma bakal isteri je belom tahu siapa =P

YanaMIB said...

tq ieb..sedih lak bc part last tu..insyaAllah ada rezeki ieb tu nnt..=)

ejai_ej said...

sabo bebanyak IEB~ insyaAllah Allah tau aper yg terbaek untuk kita.. saya sendiri ada kawan yang berbelas tahun tunggu baby, alhamdulillah, dapat la sorang last two years.. rasanya that the only one kot, sebab di epon dah agak berumur.

another story, one of my friend jugak, lama tunggu, bila lekat sorang je, the following year ader lagi sowang, skang nih dah 4 ke 5 anak die.. semua tu Allah dah susun, aper yg terbaik untuk kita.. :)

PinKy MoMMa said...

akak doakan kamu syg :)
tak mo sedey2 yer..skali Dia bagi kembar kan..aminnnn

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. murah rezeki dieoang kn kak.. insya'allah xlama lagi rezeki akak n mr bard lak kn :)...

Pia said...

"Insyaallah,ada rezeki kamu satu hari nanti.."

aimaniman said...

aahh rezeki ieb plak.. amin.. ye kee mereka berdua bakal timang baby, akka tumpang gembira lae sbg rakan kat blog kan..

L said...

ibadah sunat vs menda haram...
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

My MiRa said...

wah...alhamdulillah..rezki mereka ....nnti giliran kamu pulak ok dear..bismillahirahmanirrahim..kurniakan lah wanita yang bername isteri encik bard ni cahaya mata yang baik2..amin..cepat amin kan cepat eheh

azila said...

salam IEB...tq sesangat...xper, k.zla doakan pasni turn IEB plak.jgn sedih2 sbb k.zla paham camana rasanya bila kt dok tunggu cahayamata ni.jgn stress sgt,..yg ptg jaga pemakanan, no fast food dan minuman bergas dan processed food..lebihkan sayuran dan buah2an dan kalo bleh elakkan makanan yg dibeli..masakan sendiri much more better n make sure no MSG, ok sayang?

Isteri Encek Bard said...

k. zila tq sesangat sebab bagi tips.. terharu seangat dear....

efa nur said...

Tahniah untuk mereka2.. :)
insyaAllah lepas nie bertambah murah rezeki IEB..semoga cepat di kurniakan cahayamata..aminn :)

sabar ye kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...