Yang Join Aku Nie!

Wednesday, August 24, 2011

Blogger Perang Besar

Adeh cer bawak-bawak bersabar... Jangan lah gaduh2 kita sesama blogger melayu ni.... Gelak besar diorang tengok kita bergaduh mulut sesamer kita nie...... Tak sayang ker bangsa kita.... Cukuplah politik Malaysia jer gaduh2 ni.. kita sesamer blogger mari menjalinkan muhibbah..... Tak yah nak tuding sesaper.... Apa yang paling penting kalau nak rasa blog dikenali kena berusaha gigih..... Bila kita berjaya atas usaha sendiri mesti kita akan rasa kepuasan.....

22 comments:

Pia said...

"tu lah yg akk malas nak blogging laju2 ni..takut top pulak kang ada yg dengki..hahahhaaaa...ntah lah dik,perangai manusia ni macam2..tk boleh dijangka langsung.."

aizamia3 said...

dekat nak raya dah ni.. janganlah masam muka.. tak payahler gaduh2..

Lulu Caldina said...

siapa eh kenapa...adeh

Isteri Encek Bard said...

HUHUU MEMACAM DIORANG NI KAN... LULU CER PI FB DI SAHABAT BLOGGER....

Mr.Baiz said...

tulah pasai..haish..ape nak jadi..tak kan maju la kalau gitu..

Mr.Baiz said...

tulah pasai..haish..ape nak jadi..tak kan maju la kalau gitu..

MamaEma said...

macam ni pun ada..kenapa jadi begini?

Fara E's said...

knape kak ?

Cik Eka said...

huumm tak faham langsung gado2 ni..huhuhuhu

kan elok kita berbaik2 jer

mizzkechique said...

semua nk menang..gitu la..

meh salam2..kite xgado2 kan.. namo gado2..

:: Mrs.Eady :: said...

SETUJU!

nazirulhazwan~ said...

sampah sape yang begadoh ni. boeh kate bodoh la

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hai mcm2 la kan....

cik najihah said...

dapat 0 bile bergaduh dlm alam maya..

i am S!L4H.. said...

meh la same2 memberi kemaafan. hehe

ejai_ej said...

herk!!! gado ker? hahahha.. dah2.. ge salam balik.. hahahahha.. errr.. anyway saper yg gadoh. dah masok kat GB tadi, takde plak aper2 kat wall tu citer pasal berhentaman antara satu sama laen. huhuhu.. ke aku terlepas pandang nih.. huhuhu yg nyamuk 2 terbang ngan azmal tu ker? itu ke yg IEB maksodkan?

laskar pelangi said...

kak, sapa yg perang besar ni??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sape yang gadoh2 tu kak.. bagi la tau sape.. leh saya join sekaki.. hehehe

lieynanilaz said...

ada blogger bergaduh ke...bawak2lah berdamai sempena bulan yang mulia ni..:)

tomatokering :) said...

betol tu kak .. tak best plak gado2 ni .. T_T

Citarasa Rinduan said...

macam2 hal..
bulan mulia.. buatlah sesuatu y berfaedah

Isteri Encek Bard said...

ada sumone lam sahabat blogger tak puas hati ngan blogger otai... adeh.. macam2 lah diorang ni kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...