Yang Join Aku Nie!

Wednesday, August 3, 2011

Blog MTT VS Blog Yuyu Zulaikha (Anon Yang Terlebih Emo)


Belum pun habis isu hot si Hidayah, wife ketua skuad pasukan Singapura mengutuk Safee Sali dan Amirul sebagai Monyet, dah timbul isu baru lak pasal satu Anon ni meroyan tak tentu pasal.. Sebab apa Si Anon nie meroyan tak tentu pasal?? Sebab dier kata Blog MTT pentiru Blog Yuyu Zulaikha yang comel lagi cute tu.... Huhuhuhu Adeh kenapa  lah Si Anon nie???? Kalau si Anon ni perempuan mesti tengah mengerang kesakitan sengugut akibat period tu mood tak satabil sangat tu... Kalau lelaki confirm malam tadi tak dapat tu nak marah tak tentu pasal tu (sorry bahasa kasar skit yer koram)

IEB adalah peminat kedua-dua blog nie koram... IEB baca blog diorang jika IEB berkesempatan... Apa yang IEB lihat blog mereka sangat berbeza koram.. Yang sama part tulisan kot... lebih kurang lah.. Alah bukan blog mereka berdua nie jer yang ada tulisan cam tu, mesti amai lagi yang menggunakan tulisan yang cam tu.... Kalau IEB pakai tulisan cam tu, ko Si Anon anggap sama ker??? Kesian MTT diserang tak tentu pasal.... Hope MTT tabah dengan ini semua.. Anggap ini dugaan dalam berblog yer.....

Untuk Cik Anon : Lagi satu IEB bukan nak masuk campur, tapi IEB cuma melahirkan pendapat sebagai pembaca blog mereka... Kedua-dua blog ini ada identiti tersendiri.. Pada IEB cara penulisan diroang pun berlainan kot.... Cer baca entry lelama diorang, cer baca yer Anon yang Emo..... IEB bukan nak manaikkan api kemarahan ko Anon, IEB cuma nak memperbetulkan sahaja tanggapan ko tu.... Cer ko bawak-bawak istigfar ker bulan puasa nie, lagi pekdahnyer dari ko memarah dan mengutuk orang tak tentu pasal...... Lagi satu cer ko baca pengakuan kat Blog MTT pasal tuduhan ko ni.. Adeh... Lagi satu hentikanlah perbuatan ko sebagai Anon untuk menyerang semua pengomen Blog MTT okeh...... 

Astagfirullahhalaazim... Sabar, Sue, Sabar..... <--- bercakap pada diri sendiri.....


28 comments:

mizzkechique said...

kak..sik anon ni pun serang blogger yg komen entry MTT tu.. siap libatkan pok beng lg.. giler la.. psiko sgt..

BeloG MTT said...

Istigfar kak IEB.. MTT okay jer..Kita chill sambil beramah mesra dengan Cik Anon tu..Hehehe :)

Terima kasih support and bagi sokongan moral.. :)

muhamadsufian89 said...

bulan puasa pun masih nak dengki-mendengki. haih!

pRiNCe said...

haha..yuyu knal..mtt pun knal..ape yg same ek..plik tol..:)

atiqsalleh said...

bukan penomen la.. pengkomen.. hahaha...

saba jela.. biasa la anon.. pengecut

tyka said...

anon adalah seorang yang pengecut ..
dia tengok kte bengang lagi dia happy sbb dia berjaya buat orang marah..
percaya lah

i'm ezza haniza said...

biasa cik anon tu lifeless,,hahaha

::Mastura Zakaria:: said...

hehehhe..mesti la MTT sama ngan yuyu sebab blogger perempuan.. hihihihi..yang tu ja kot..haha...

Zura said...

buat apelah nk kutuk mngutuk..

Far8 budak baik said...

oh oh..hahahaha..'adoyaiii
nmpk sgt anymous tu jeles..
ekeke..header tu mesti ayem yg buat kn..mmg ar sejibik..
agaga

cucu umie said...

mungkin cik anon tu jealous kot sis..kalo ayie..aishh apalah..jealous xbertmpt to..huhu

iLa VaNiLLa said...

kalau berani npew letak anon?? senget lar org tuh.. peminant tegar yuyu n mtt sbnrnyew tuh..

Kancil 8349 said...

rupanya ramai dia serang...hehehe...

YanaMIB said...

dia jeles tu blog dia x dpt tiru yuyu..kehkehkeh~ lgpun dia nk mrh nape kn..yuyu x bising pon..ngee~

MTT ni best fren adik ipar ai nih..yin tu..asek duk cite psl MTT jek..haha =P

lagenda said...

Erk..tertinggal ketapi nmpknya mak ni..huaa! Mahap la yek IEB..mak tatau ujung pangkal citer ni hah..

Farah Shamsudin said...

huk! dah pulakk.. Anin tu sakit kot.. sabar jela kan..

ir yien 9897 said...

YanaMIB : Eh2 tersedak ada orang sebut nama yien..hehehe

IEB : Suka dekat akk yang sentiasa support blogger kan :)

haish si anon ni cepat2 lah abis darah period dia tue,..tak abis2 nak kacau orang..

orang islam ker beliau ??? ops

Qaseh dalia adelia said...

macam2 lah anon ni

iMBobo said...

Dlm kpala otak sya Cik Anon ni mcm mak enon hehe

Mrs.Yie said...

MTT dah glamer sekarang pasal tu la ada yg dengki tahap seratos tu..huhu..ni yg takut nak jadi blogger glamer ni..takut di serang cik anon..kahkahkah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

laaaaaa ingatkan akak je ye yg selalu meroyan rupanya ada yang lebih meroyan dari mak.. hmmm sabar je lah kan dgn mereka2 ini...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

laaaaaa ingatkan akak je ye yg selalu meroyan rupanya ada yang lebih meroyan dari mak.. hmmm sabar je lah kan dgn mereka2 ini...

eqbalzack said...

sabor2...relaks je. dunia blog ni 'macam-macam ada'...hehe

ANON said...

saya seorang anon yang baik..=)


tp 98% anon mmg penakot..hahaha


owh sue nama IEB


*ops..tumpang kentut

PinKy MoMMa said...

bila dah dikenali...anon datang menyapa..

harap MTT teruskan berblogging!
jgn goyah :)

Lya Colours said...

macam2 org kat blog ni kan. nak blogging cari kwn, tiba2 kang ada plak x puas hati ckp pentiru. ish pelik2 je

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha... dalam bulan pose pon ade sikap dengki mendengki n jeles menjeles ni kn :)

Amirul Amin said...

sabar2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...