Yang Join Aku Nie!

Thursday, August 18, 2011

Oppssss Tanjat Boboi......

Syukur Alhamdulillah 9 bulan IEB aktif tak aktif berblog angka 2000 berjaya IEB cecah pada hari ini... Jutaan terima kasih buat En. Bard yang sentiasa memberi idea juga sokongan tuk IEB berblog.... Jutaan Terima Kasih juga buat semua kawan-kawan IEB yang sentiasa menyokong dan membaca Blog Isteri Encek Bard ini... Sayang koram semu ketat-ketat......




You can also bank-in your donations to our Maybank (5621 4270 8704) or CIMB account (1259 0000 804 058), and fax to us the bank-in receipts to our fax number (03-8948 7339) or e-mail the receipt to info@irmblog.org

Please specify on the receipt which appeal you would like to donate to. For a more detailed explanation, call us on 03 8948 6334.
 

23 comments:

mummiey said...

sayang IEB jugaaaaaa.....hihihi

laskar pelangi said...

wah! tahniah kak IEB:)

Sunah Sakura said...

wow!! tahniah akak!

L said...

tahniah eeh akak..huhu

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

mizzkechique said...

tahniah akak sayam... sayam akak ketast2 juge..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. ari ni ramai giler yang dapat capai angka idaman follower die kn.. tahniah kak sue :)

CIK MAY said...

wah..taniah2....doakan saye pun dpt macam IEB jugak..hik3..

diana said...

tahniah..:)

i am S!L4H.. said...

caya lah.
;)

lagenda said...

tahniah IEB..mak pun x sebanyak tu followernya..

Citarasa Rinduan said...

tahniah IEB............

Alin Marlini said...

sayang kamu erat2..

risa said...

tahniah my dear!! insyaallah akan lebih berjaya nanti:)

aizamia3 said...

tahniah IEB.. ;)

Phat said...

wah...tahniah..jauh lagi phat nak kejar IEB ni

fazilzura said...

wahhh tahniah yeeee...

Cik Bambam said...

wahhhhh..banyak2!! :P

selamat mengira ke-3000 pulak ek..hehehe

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

Fitri Senin said...

boleh tambah tak follower ni..!!! =) SAlam perkenalan!

http://fitribintisenin.blogspot.com/

Qaseh dalia adelia said...

congrats sis ..muahh !

hawiz said...

tahniah kak!!

abah khalisha said...

Ramai betul follower, abah beberapa prang je ada..leh kira ngan jari..huhuhu

Kasih seorang ayah, hayatinya bersama

eliyaezlinalias said...

tahniah tahniah tahniah~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...