Yang Join Aku Nie!

Thursday, August 4, 2011

Apa Kejadahnyer Ko Skodeng Kat Tandas Ladies Nie??

Dear all especially ladies!!!!!!!
 
Please beware!!!
 
This thing just happened around 20-30  minutes ago in our Blok Timur Level 1 (in the ladies behind the lift). There was a guy peeping me from the next cubicle when I used the toilet. I screamed as loud as I could, unfortunately nobody was around. Definitely he fled when I screamed.
 
Just made a report to our security. So ladies, beware, you can just be the next victim. Security informed me this is
the second case in Perdana Putra building. We’re not safe here although we’re being surrounded by CCTV and security guard.
 
I’m still in a great shock and my fingers are still trembling while typing this note. Just be EXTRA careful. There is/are sex maniacs in this building STILL linger around us, perhaps looking for victim!  

Astagfirulalhhalazim.... Istigfar bebanyak nak mengurangkan kadar kemarahan di bulan poser nie.... Semalam Opis IEB sekali lagi dikejutkan dengan satu berita yang agak merisaukan kami kaum perempuan di opis nie... Sebenarnyer Kes mengendap ditandas perempuan yang berlaku di opis IEB ini telah berlaku 2, 3 bulan yang lepas tapi selepas kami menghibahkankan pada rakan-rakan ia tidak berlaku lagi... 

Semalam kami dikejutkan lagi dengan berita ini, salah sorang staff dibangunan kami yang di skodeng ketika beliau didalam tandas..... Apa kejadahnyer lah ko buat kerja vodoh nie bulan-bulan puasa nie.. Adeh gila seks terlampau ker nie......  Setahu IEB bangunan opis IEB nie memang security giler, tapi kenapa kejadian ini mesti brlaku.. Adakah orang dalaman yang melakukannya... Sangat berharap penskodeng vodoh ni segera ditangkap, bagi mengelakkan ia berlaku lagi..

Jadi nasihat IEB buat koram, hati-hati bila masuk tandas, tak kirra lah tandas awam ker, tandas pejabat jer, lihat sekeliling dan jika boleh dinasihatkan ke tandas dengan rakan..... Leceh la cam nie, dah ler IEB nie kerap ketandas.. Waaaaaaaaaaaaaaaa....

29 comments:

LuN@_aiDi said...

dekat tempat keje sy dlu (M'sia) pun ader kes neh jugak.. kaki skodeng! so klu g tanda ajak membe..hhhihi
btw salam kenal n salam Ramadhan juge^^

YanaMIB said...

pehh mcm tu pn ada kaa?? hehh apa pon xbleh tau dorg nih..mmg kena bwk kwn je pi toilet kan..tp kdg2 kita xmo nyusahkn org btol x? hurmm apa2 pon hati2 k ieb..klu dh jd cemni rsnya kwn2 pon phm mmg kena berteman utk ke toilet =)

Isteri Encek Bard said...

luna salam kenal.. uishh mengerikan dan emrisaukan jer kan

YanaMIB opis IEB orang tak rmi tu masalah sket tu

Mrs.Yie said...

ala..tu mesti dia nak tengok tuuuuuuuttttttt........adoi..

Amni said...

eeee.... jahatnya.... kenapa nak buat tu semua... menakutkan je... saya kalau pegi tandas awam, memang akan tengok atas, tengok bawah kak.. kot ada yang skodeng,,,, memang menakutkan.. haishh,,,,

mizzkechique said...

biar tumbuh ketumbit doplohpat bijik.. vodo!!!

Ujang9897 said...

dia tak pernah tgk pompuan berak kot...hahahaah




* erk..tak pernah tgk gak

logorithm said...

Sure ada CCTV yang merakamkan si pengskodeng tuh lari lintang-pukang, kan? Ini mesti kerja sekuriti itu sendiri.

Cik Rose Cute said...

Ada jugak orang cam gitu...di bulan puasa...follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Isteri Encek Bard said...

wa, wa... tak jadi nak berak dah cam nie

mynameismy said...

erk. my pun suke gi membuang... mengong tul tade keje lain gaknye...-.-'

Cik Tqah said...

fuh,...bahayanye.. watnye die rakam...

Salim Harmanain said...

takde keje bermanfaat gitu la.. haish...

MamaEma said...

bila masuk toilet sebelum duduk jer..pandang atas...

ukhti syikin said...

heee... bahaya noo.. tp tiap kali masuk toilet kt mana sekalipun... kena check around dulu :)

zuwaidah said...

baca komen ujang ni buat kak zu tergelak2....

msredcheesecake said...

mmg selalu hati2 masuk public toilet sbb saya semulajadi penakut...

BeloG MTT said...

Laaa dah tak ada kerja lain ker nak buattt.. =..='

Rahmad said...

bulan puasa tmbh dosa plak dia..

knpa lah dia ske jg pengskodeng..?

kalau dh gian sngt kawin jer..habis cerita..

Luqeem™ said...

kena bnyk berjaga2 wktu ramadhan ni..huhu

~..Lesung Batu..~ said...

aiyaakkkk camni orang pon ada..adess ntah pape jek..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

awat la yg teruk sampai cam gitu ya....

lepas ni kalau nak masuk tandas kena perati sekeliling dulu la jwbnya...

aizamia3 said...

apalah kemaruk sangat..

ai tiap kali masuk tandas akan tengok tang atas.. takut ada yang skodeng, nak pulak kalau kat hentian rehat..

ejai_ej said...

kalo dapat tangkap saper yg wat tu.. ikat di ekat pokok kerengge... hahahha.. bia die kener geget.. kasi bengkak2. baru tau. hahahhaha

ir yien 9897 said...

hah! sengal nyer olang..
cocok mata guna garfu.. "kasim selamat"

hah akk kerap g tandas..
hah watper tu..curi2 makan yerh..hehehe :p

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

so dah dapat x kaki skodeng tu kak.. ape lagi.. bantai la kaki skodeng tu ramai2 kn.. biar die mampos jap :)

mr.curly said...

wooo kes bahye ni..pasni wa nk suh laling wa pkai "anu" mcm wa tp bole main lekat tanggal punye..mesti "anu" die xleh naik seumo idup pas tgk..hikhik

CNK said...

CNK pon penah mengalami situasi ni.. dulu masa zaman study. it happen masa kat kolej/asrama (IPTA)!! CNK baru lepas mandi kat shower, next lady come in. naseb that lady tak bape baik.kesian dia. ada maintenance yang repair pintu satu bilik kat aras tu amik kesempatan. mmg puaka sangat. maintenance tu sempat lari. jahanam je klu teringat kisah tu...;(

Sunah Sakura said...

hishhhhhhhhhhhhhhh! menakutkannn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...