Yang Join Aku Nie!

Tuesday, October 25, 2011

Tutti Frutti Semak Dengan Stawbery, Badam dan Cokelat Murah Jer...

Hari ni hari Selasa, ada Ladies Day di Tutti Frutti, so apa lagi ajak BFF Nyonya Lienz berjimba kesana terus menikmati kesedapan eskrim yogurt nie... Tengok penuh mangkuk hijau kami masukkan tapi murah jer koram.. RM9.00 jer... 

HIhihihi, kalau tengon bahan-bahan yang kami taruk sakan dalam eskim tu mesti koram tak caya kan sebab murah... Salah satu sebab ia murah adalah disebabkan ada diskaun untuk kaum hawa, dan lagi satu peneybab inaya murah adalah disebabkan kami beli eskimnyer jer, bahan-bahan yang lain tu Kak Linz bawak dari rumah.. Hahhahha bijak kan otak kami, ia bukan sahaja murah malah dapat memuaskan hati biler habis jer bahan-bahan campuran tu leh tambah lagi.. Waakkakkkaakka..


Dulu tak da kat Putrajaya Tutti Fritti ni, bebaru ni jer ada.. Kalau koram yang duk area Putrajaya bleh pergi kat Presint 15, Diplomatik alah yang area-area Mydin tu... Cari sahaja, kedai belah tepi... 

19 comments:

ir yien 9897 said...

akkkkkkkkkkkkkkakkk...
sedapppppnyer....
ok jeles.....

aisya said...

btol ke hari selasa ladies day? bleh la g pas ni.. =)

cik panadol said...

rm9.oo utk eskrim banyak tu? ok tak berbaloi! takmo p...hahaha

Phat said...

x penah mkn TF sebab kat kuantan pun baru je bukak kedai TF ni huhu

Cik Eka said...

tak pernah makan lagi..wuwuwuwuwuwu
kesian betol ..padahal selalu je lalu TF

Rozita said...

masih mahal.. hehe.. nak murah akak buat sendiri jek..

siti kektus said...

Hehe. Tak pernah lagi merasa eskrem tutti fruti ni. :)

^^nu[dd]yra^^ said...

pernah raser sekali n smpai hari nih masih tertanyer2 naper aiskrim tutti fruti nih mahal sgt bnnding aiskrim yang lain.....hahahha

GreenJade said...

wahhh kretif nye meka sume nih..nmpk meriah dgn hasil kretiviti tuh hehehe

sis smpai arini x penah cuba..bcoz selalu mkn kat ICE ROOM jek..lg pon dekat hehehe

lieynanilaz said...

sungguh jeles!!

izfanora said...

dh mula tekanan tgk org mkn aiskrim tutti nie.. adoi, cepatlah encik abg belanja makan.. hahaha..

CikPuan Fara said...

wahhh tak aci bwk bahan2 lain dr umah ekekeke. tapi masih mahalla kak.. saya beli bila time dpt gaji je huhuh --'

zuwaidah said...

dah lama tak berfruitti tutti nih

Tina Othman said...

haha sudah tertipu

*Miss Geli^ said...

kembangnya idung kau

Sufinah Yussof (SY) said...

okey~ ini entry berbaur menjelez kan. nak jugak~~~

laskar pelangi said...

lorhhh...ingatkan betol2 murah cam gitu kalau hari gadis...rupanya bawak bahan tambahan.hik3

kakchik@ella said...

KC baru mkn hari ahad lepas.

cindyrina said...

whoa!!! meriah mangkuk tuh...yummy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...