Yang Join Aku Nie!

Thursday, October 6, 2011

Sesuker Ko Jer Curik Gambo Aku Kan Retis!!! Marah Ni!!!

Wakkakka wat gempak jer tajuk diatas... Ecelli apa yang IEB tahu mesti ramai orang marah bila hasil seni photografer diorang dicuri.. Kebiasaannya dalam blog masakn lah... Diorang bantai jer dok mengambil tanpa izin si empunyer gambo.... Yang siap ada watermark pun diorang curi untuk dipamerkan pada orang ramai... Apa cer??? cer amek gambo sendiri ler.. Eh, eh ter emo plak.... IEB tolong wakilkan tuk sesapa yang emo bila gambo diorang dicuri...

Ni IEB nak ngadu kat koram lah, IEB berbulu dan beruban jer ngan sorang mamat yang perasan cam MAWI ni..... Sekali tengok bleh lah cam Mawi, tapi 2 kali tengok sejibik macam Aaroon Aziz, eh bukan lah jauh panggang muka mamat ni dari jejaka kacak malaya tu.. Dua kali tengok memang sebijik cam Ujang.... Tengok dia curik gambar IEB tak mintak kebenaran pun.... Hype.. Hype.... Nak kena babap ni..... Jap, jap, tarik nafas dalam-dalam sebab nak gitau kat Ujang yang IEB tak kisah pun.... Malu IEB, sebab si Ujang siap wat entry pasal pertemuan kitaorang yang berlangsung selama 5 minit tu..... Terima kasih yer Ujang dan Yana.... Yang tak tahan siap kata IEB retis plak ko.. Kelas Ko Jah!... Aduhai jauh lagi IEB nak jadi retis cam Ujang dan Yana tu.... Kalau koram tak cayo koram klik SINI

Hurmm terima kasih kat koram sebab koram sudi patah balik jumpa IEB yang tengah comot dok berkira-kira ngan En. Bard dan Adik nak mengabiskan makanan tu... IEB tengok peyut Yana dan nampak sikit... Yana bertambah cute lah time pregnant ni..... IEB doakan mudah-mudahan Yana sihat sehingga melahirkan baby dan semuanga selamat hendaknya.. Amin...... Sebenarnya dah 2 kali IEB terserempak ngan diorang ni kat Alamanda.. Firts time terserempak dekat tangga escilator (cam salah eja jer, sila abaikan), masa tu IEB nak balik kampung dan tak sempat nak ambil gambo ngan diorang, dan pertemuan semalam baru dapat bergambo ngan diorang.... Ujang dan Yana memang sangat sporting ko.... Nampak romantik couple jer diorang ni, sangat sweet..... So saper2 yang ada hati kat Ujang atau Yana, pikirkan balik.. hehehhehehheheh.. Insya Allah klu ada masa dan umur yang panjang nanti IEB akan bertandang ke teratak koram plak.....
 

15 comments:

ShafiqIzwan said...

pergh tajuk marah bebeno! haha.

Ujang9897 said...

amin.......hee

POSH76 said...

blogger pun glam macam retis.....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

bilalah kita akan berjumpa ye sis hehehe

laskar pelangi said...

wahhh! bestnye jmpe retis...he3 =D

ikatankasihku said...

tajuk ganazzzz.....hehehe

mizzkechique said...

pastu jmpa sy lak eh..

Qaseh dalia adelia said...

rindu retis ..
saman je ujang tu hahaks

zuwaidah said...

jumpa jugak ye korang..syok nya

Alin Marlini said...

bestnyer dpt jumpa ujang & yana...sweet..

Izzuddin Fauzi said...

Nak sainnnnnn~~~

sYafIk-wAy said...

untunggg lah .. dua-dua nya retis .. haahahaha

Sunah Sakura said...

waaaaaa...seronoknye jumpa diorang~ tak berkesempatan lg nak jupe..

YanaMIB said...

haha naseb baek ai xwat entry jugak..nnt mesti kena mrh gak dgn ieb..sobsob..

malu jap ieb tego prot kita tuh..haha =P

Puan tia said...

bestnya jadi retisssss! hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...