Yang Join Aku Nie!

Friday, October 21, 2011

Happy Birthday Kirin

Wekkkk Kirin dah tua dah.. Hahhaha gurau jer... Selamat Hari Lahir Buat Kirin Selama Perak yang menyambut hari lahir yang keberapa tak tahu pada hari ini.. Akak ucapkan semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki mendapat keberkatan dunia dan akhirat dan mencapai cita-cita yang diimpikan.. Amin..

Akak doakan juga mudah-mudahan awak cecepat sket naik pelamin bersama si Budak Comel lagi Cute tu malas nak sebut nama, ti kirin jeles.. dan semoga bahagia selamanya... wakakakkaka.. Apa-apa pun korang memang sangat sweet and  sweeties lah... Kirin diet dan bersenam sikit tau, supaya pelamin tak runtuk, akak tengok Budak comel tu dah kurus.. Wakakak jangan marah...

8 comments:

Phat said...

happy birthday kirin

wan habibah said...

ap bufday kirin.. sama plak nama dia dgn kwn saya

cikida said...

hpy best day kirin..:p

zuwaidah said...

walaupun tak kenal, tapi hapi birthday to kirin juga

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi besday kirin

~Kirin Selama Perak~ said...

tq kepada semua yang wish!
tq jugak kepada kak IEB sebab wat entri ni...:)

p/s:taknampak pesanan kat bawah tu..lalala~

~..Lesung Batu..~ said...

yeayy!!! akak sayam cakap kite kurus..muahaha... akak IEB!!! rindu akak sesangattttt...

Farhana Jafri said...

hahaha untunglaa kirin ad org wat entri khas ucap bday.. dh nk kawen?? waaa~~~~ dh lme xcntct ngn KSP ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...