Yang Join Aku Nie!

Friday, October 14, 2011

Selamat Hari Lahir Sayang Pengerang Jantung Hati Ku

Selamat Hari Lahir diucapkan khas buat suami ku yang tercinta... Je Ucapkan mudah-mudahan Pa dipanjangkan umur, keluarga kita sentiasa dimurahkan rezeki dengan melimpah ruah, mendapat keberkatan dunia dan akhirat juga mencapai segala impian yang Pa impikan kecuali nak tambah cawangan, tu Je tak berapa restu okeh. harap-harap Pa memang takda impian cam tu.. Hhihihihihihihi...

Je Doakan mudah mudahan hubungan kita ini akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat... Juga je doakan mudah-mudahan dipermudahkan bagi kita untuk menimang cahaya mata yang cute-cute cam Je, ensem cam Pa jugak... Hihihi tetiber blushing plak masa tulis nie..... Montel cam Pa pun Je tak kisah janji mereka sihat juga sempurna akalnya..... Amin Yarabbal A'alamin... Hihihihi jangan marah....

Je akan sentiasa menyangi dan mencintai Pa selagi Je masih bernafas dan masih lagi berada di dunia ini dan Insya Allah sayang Je pada Pa sehingga Ke Syurga....Amin. 
Je tak mampu nak bagi Pa Ferarri Merah dan tak mampu nak bagi Ducati Merah, tapi sebagai penganti je bagi Pa sekeping kad merah yang bukan kad untuk keluar padang yer, dengan Tulisan Buruk, tapi Je dah say sorry dah dalam kad merah tu sebab tulisan Je buruk giler sebab dah lama tak menulis. Hihihii juga 5 kuntum ros merah tanda cinta membara Je pada Pa. je harap pa sudi terima semua kejutan yang tak seberapa ni buat Pa... Nak ajak Pa pi candle night dinner, Pa ajak plak gi bawak candle kat mamak kembar Presint 9.. cettt tak der kelas lor.. hahhahahha gurau jer Pa.... Semoga Pa gembira di hari lahir Pa... Love U Sayang.. Mmmmuah, Mmmuah, Mmmmuah.... Okeh nanti Je bagi kiss yang real punya untuk Pa, Kiss Paling Istimewa.. Ekekekkekek....

14 comments:

lilydamia said...

romantik nyeee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

ohhhhh sooooo sweeeeettt... selamat hari lahir untuk suami ye..

Belalang Hijau said...

slmt hari lahir utk suami IEB ye... hehehe

❤ lovelymasha❤ said...

selamat hari lahir utk suami sue...patut la smlm cam hepi je...hehe

Tina Othman said...

oh selamat hari lahir untuk encik suami, semoga lebih sihat, kaya & berjaya

ikatankasihku said...

so sweeettttt......moga murah rezeki n ceria2 selalu

mizzkechique said...

happy birthday utk asben akak tu.. semoga sentiasa dilindungi oleh-Nya.. =)

cik panadol said...

wewitttt!
happy birthday encek bard...

Isteri Encek Bard said...

Amin Yarabbl A'alamin... Mudah-mudahan.. Terima Kasih Semua.....

mr.curly said...

Allah selamatkn kamu..Allah selamatkn kamu..Hepi Besday ye en Bard..

~Kirin Selama Perak~ said...

selamat hari lahir,Encik Bard!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

so sweet. heppy besday untuk en. bard ye.. pe lagi kak sue.. wat la suprise untuk cik hubby tu :)

YNA said...

sweetnyer kak sue..
nak kawen juge, ahahaha

jeng jeng jeng........

aDisH.sHidA said...

alololo je nie.....manja nyer pa....

happy birthday en bard....smoga dipanjangkan umo dan dimrahkan rezeki.....diberi kesihatan yang baik dan bahagia hingga akhir hayat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...