Yang Join Aku Nie!

Tuesday, October 18, 2011

Short Word!!

Assalamualaikum. Morning Sunshine :) : Pengajaran Hari ini, hidup ini tidak sentiasa berada di atas, sekali sekali kita tetap akan berada di bawah, jadi untuk persediaan, Jangan Sombong!!!
P/S : Ambil kata-kata dari FB IEB, just nak share pada semua, yang hakiki di dunia ini hanyalah sementara dan pinjaman semata-mata, lambat laun kita akan pulang kepada NYA dan meninggal segala yang kita miliki...

9 comments:

SoLy SoLicious said...

hidup ni bagai roda..sekejap diatas, kdg dibawah

Tina Othman said...

betul, setuju sangat, adakala kita diatas ada kala kita dibawah, jadi tak perlu lah nak hidup bertongkah kan langit

Rinah said...

salam IEB :)

setuju sangat dengan short word IEB!!!

p/s : maaf jarang tinggal komen ;P

Pia said...

"betul tu,hidup umpama roda..."

ayu inuya said...

stuju amat...hihi....

Pen Biru said...

itulah yg dinamakan hukum karma

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

betoi2...betoi2....versi upin ipin..

Qaseh dalia adelia said...

tak sombong hehe
sory sis jrg berblog skang sob2x..
muahhh sikit

CIK MAY said...

betul tu..tap, sis, entry mcm marah je.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...