Yang Join Aku Nie!

Tuesday, October 11, 2011

Penyanyi Ahmad Jais Meninggal Dunia (Al-Fatihah)


Innalillahiwainnahilairojiun.... Semoga roh Arwah Ahmad Jaiz di cucuri Rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.. Amin... Takziah diucapkan khas buat keluarga Arwah.... Arwah telah menghembuskan nafas terakhir beliau pada pagi tadi.

Menurut rakan blogger iaitu rotikaya.com :- Sekitar hujung September yang lalu, Dato’ Ahmad Jais ada di’laporkan masuk ke Unit Rawatan Separa Rapi Pusat Perubatan Darul Ehsan (DEMC) akibat mengalami sesak nafas. Menurut ahli keluarga, Dato’ Ahmad Jais pernah mengadu penat selepas pulang dari membuat persembahan di Batu Pahat pada 8 September yang lalu.

Hal ini diberitahu menerusi lawan web twitter, walau bagaimanapun punca kematian arwah masih belum diketahui.... Datuk Rais Yatim turut merakamkan ucapan takziah di twitter beliau pada ahli keluarga Arwah Ahmad Jais....

9 comments:

Puan tia said...

al-fatihah...

PinKy MoMMa said...

alfatihah utk arwah dan takziah utk keluarganya..

Pia said...

"malam tadi kat kelas tajwid akk, kami asyik dok gelak2 enjoy belajar bila ustaz sebut istilah 'mat jais'...pastu kami dok sebut2 nama dia..Innalillah...smoga rohnya dicucuri rahmat.."

Citarasa Rinduan said...

al fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat, salam takziah buat ahli klrg allahyarham

lieynanilaz said...

al-fatihah...

Niena Pengembara Ilahi said...

Al Fatihah.....

zuwaidah said...

al fatihah

Qaseh dalia adelia said...

Al-Fatihah .. semoga arwah di tempatkan di kalangan org2 beriman

Ainul Hayat said...

Al-fatihah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...