Yang Join Aku Nie!

Friday, October 7, 2011

Riang Ria Raya Yang Dah Habis

Terlambat IEB nak buat entry ni, sebab baru hari ini berkesempatan nak menulis... Hari Ahad 02.10.2011 yang lepas IEB ada membuat Jamuan makan-makan kecil-kecilan untuk rakan-rakan opis IEB juga En. Bard... IEB ada juga menjemput beberapa orang kawan blogger yang tinggal berdekatan Putrajaya... Walaupun dah habis raya tapi still dikira jamuan raya gak.. Hihihihihih... Sebenarnya kami memang dah berniat nak buat makan-makan seperti tahun2 lepas kami buat, tapi tiada kesempatan masa disepanjang Bulan Syawal yang lepas, jadi kami emmbuat keputusan untuk membuat selepas raya pulak......



 

Alhamdulillah walaupun terasa penat, tapi keseluruhan majlis kami berjalan dengan lancar, dari segi makanan juga timing.... Jutaan terima kasih buat kengkawan yang sudi menghadirkan diri pada Majlis tersebut.... Tapi kehadiran koram mungkin majlis kami tidak semeriah itu.. Majlis bermula pada pukul 12.00 tengah hari sehingga pukul 11.00 malam..... 

Antara tetamu yang hadir adalah kawn-kawan opis IEB, juga kengkawan opis En. Bard, manakala tetamu blogger yang hadir adalah Mr. Curly and the gang iaitu Cik Panadol, Budak Johor dan opcoz lah Laling Mr. Curly kan..... Along Usop yang comel lagi pun ada datang gak, merempit dari UKM, Bangi..... Terima kasih buat koram.....

14 comments:

mizzkechique said...

rugi sgt xpegi umah akak hr tu.. huhu

ir yien 9897 said...

tak ajak pun..hehehehe

Mat Gebu said...

SELAMAT HARI RAYAAA...WAHHH USOP PUN ADA....

Isteri Encek Bard said...

tu lah mk...
Yien akak wakilkan k. yana ngan ujang lah dear
PCM... along haruslah ada.. budak ting. 3 tu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah abis syawal pun kak sue oi.. hehe.. saya yg jauh ne lagi la akk xjemput kn.. hehe :(

i am S!L4H.. said...

haha. kalo makan2 ni bile2 pun bole. ngeee

cik panadol said...

tak dapat nk jumpa along usup kan...

teringat2 kesedapan makanan aritu haha...asyik ingat makan je bdk momok ni kan...

mekasih IEB :)

Citarasa Rinduan said...

IEB.
peeh.bestnya layan raya lagi walau dah lama habis..
sekurangnya ukhwah sesama pekerja berkekalan selamanya kan...

dik, kalau nak singgah kedai kak, habaq awal2 ya....

Eyda Syahida said...

comel je along tu kak IEB.. hahah

*jeless*

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaaa...jelesnyeeeeeeeee..

kpah k-poh said...

dah merasa kemeriahannya masa baca di blog cik panadol..syoknya jadi geng makan-makan...nak apply jadi ahli lah..wakil Penang...

Izzuddin Fauzi said...

Makan~~~~ (tengah lapar nie kak - online pagi2...)

Qaseh dalia adelia said...

along makan banyak ! haha

mr.curly said...

sori tlambat lak..mekaseh bebanyak ye IEB..mmg sonok..parents pn mmg spoting..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...