Yang Join Aku Nie!

Monday, September 19, 2011

RINDUUUUUUUUUUU.......

Hurmmmm berabuk belog buruk IEB nie.. lama IEB tak menghupdatenyer..... Kesibukan dek hal-hal yang tak dapat dielakkan juga kekeringan idea yang terlampau... Rasa rindu kat kengkawan semua...... Minta maaf yer koram... Eh ada yang ingat IEB lagi ker?? huhuhuhuh... Kesihatan juga agak mengangu IEB nak berblog, demam dah berkurang tapi selsema dan batuk tu still ada lagi, yang membuatkan IEB rasa letih sangat...... Tetiap malam batuk terkongkong-kongkong, payah sikit nak lelap mata nie.....
Keluarga sebelah suami IEB juga sibuk menyambut kehadiran insan kecil baru dalam keluarga kami, biras IEB yang telah selamat bersalin pada minggu lepas.... Mereka mendapat puteri yang comel yang diberi nama Nurul Afiqah Ukhail.....  Gembira IEB melihat mereka semua gembira terutama mak dan ayah mertua IEB yang dapat menyambut kelahiran cucu sulung mereka..... Tahniah buat Angah dan Nurul....

Kawan-kawan juga ramai yang demam batuk dn selsema nie rasanya yang mungkin disebabkan cuaca tak menentu kebelakangan ini... Jadi untuk mengelakkan berlakunya pada koram IEB nasihatkan minum air yang banyak setiap hari.. Insya Allah IEB akan kembali berblog seperti biasa jika IEB betul kelapangan dan pulih sepenuhnya dari sakit....

10 comments:

i am S!L4H.. said...

lameee x nampak ieb..

patut laaaa.
semoge cepat sembuh~~~

mizzkechique said...

kak...winduuuuuuuuuuuu sm akak juga!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat kembali IEB..ingat rindu akak tadi,hehe

moga cpt sembuh..akak pun risau gak ni,ada tanda nak selesema

YanaMIB said...

baby comel..wee~

get well soon ieb..jgn lupa mkn obat ye =)

wan habibah said...

salam perkenalan... jom jenguk2 n follow belog saya.. baru berjinak2

kakchik@ella said...

Rindu IEB jgak ..

Kancil 8349 said...

lama ndak dengar khabar IEB nie...sihat juga...hehehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

winduuuuuuuuuuuuuuuuuu jugerrrr...

qasehraihan said...

kita pun dh lama xonline..huhu..

jomla singgah umah kita lak..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html

tahniah family dpt baby tu.

kpah k-poh said...

cuba minum segelas pepsi tabur garam halus sikit...utk legakan batuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...