Yang Join Aku Nie!

Monday, September 26, 2011

How Sweet Pertemuan Kita Itu.....

Kisahnya bermula di segmen Abg. Ben Ashaari, beliau mula mengenali IEB melalui header IEB yang mempunyai kereta merah itu.. Dari segmen itu lah kami mula kenal-mengenal dan mulai rapat.... Senang IEB berkawan dengan beliau, seorang yang sangat sempoi dan peramah... Sudah beberapa kali mengatur masa untuk bertemu akan tetapi ada sahaja halangan......

Lagi seorang pula IEB kenal beliau dan mulai rapat selepas IEB menubuhkan Group Geng Bala Tenetra Typo, dari situ budak cute ini membahan IEB sahaja yang Queen Of Typo kann.... Tajam sungguh mata beliau mencari typo IEB.... Di group GBTT ini juga kami bergurau senda, bergelak tawa, kutuk-mengutuk dan merasakan dah macam adik beradik sahaja....



Tanggal 23 September 2011 hari Jumaat, lebih kurang jam 08.00 malam kami ditemukan... Sangat senang melihat Kak Adish shida yang sangat comel tu juga budak cute yang cam dak Tingkatan 2 ni iaitu Along Usop..... Kami berborak seolah cam dah rapat saja, padahal baru pertama kali berjumpa dengan diorang....  Sangat seronok IEB dapat jumpa korang... Mudah-mudahan satu hari nanti dapatlah kita berjumpa lagi..... Sebelum balik K. Shida ada bekalkan IEB 3 kuntum bunga daun getah sebagai tanda ingatan.. Terima Kasih K. Shida ku sayang....

11 comments:

KAMIHIDUP said...

:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..jeles tgk IEB dpt jmp shida.

along usop pun cute cam anak sek jek

BeloG MTT said...

Sweetnya bila kenangkan memori perkenalan dalam dunia maya ni.. :)

Tapi, tapii , tapiiii , dunia blog sekarang makin suram kan , tapi kenapa ehh.. =..="

Sunah Sakura said...

kak shida tu memang..camne dia kat Fb camtu la dia kat luar..hehehe

cik panadol said...

wah...kim salam kt diorg kalo jumpe lg ye...

AlongUsop said...

hehehe.. alah ...
akak 2 pon same.. kalau soh teka umo.. kompem tak padan rupe..

:P



psstt......












typo detected!! hahahahahahhahahahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bestnye dapat jumpe mmber2 blog kn :)

adish.shida said...

sue.....kamu pun comey kecik molek orgnya......kalau tak de customer malam tu sure borak sakan lagi kan kita...smlm along dtg lagi jupe akak...amik hot tcket kfc

Ujang9897 said...

smpai hati tak ajak....
















=)

aDisH.sHidA said...

eh eh ujang sori laaaaaaaaaa...shida tak de ajak sapa2 pun just mention kat FB yang shida kat KUD..tp sue de sms kan ajak jupe...kamu je bz hehee..almaklum la retis hehee

Подтверждаю said...

as salam..
okeh, dah dapat tau tinggi kak ieb berapa. hehe~
oo..bestnya! usop ok lagi.. yang tukang komen ni, belum tengok. pasal dia tak tak simpan janggut misai dan jambang. oh..

wah!

<---dah masuk 26 tahun nak ke 27

0_0"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...