Yang Join Aku Nie!

Saturday, December 31, 2011

COUNTDOWN 00.00.00 (TIME), 01.01.2012 (DATE)

Say "Kbai" to 2011, say "Welcome to 2012... Tinggalkan 2011 dengan seribu kenangan, sambut 2012 dengan seribu satu impian... Mudah-mudahan kita hidup kita sentiasa diberkati Allah S.W.T.

17 comments:

lieynanilaz said...

amin...semoga tahun 2012 akan membawa sinar kebahagiaan buat kita semua...:)

Semut Senyum said...

MOGA perjalanan 2012 akan memberi 1001 rahmat dlm kehidupan harian kita,, aminnnn

storyfromme said...

selamat tahun baru :)

yana lyana said...

hye..
happy new year awak:)

NUNU EERA said...

hepi new year.. amin..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

HAPPY NEW YEARRRRRRRRRRRRRRR IEB =)

Busana Grosir Indonesia said...

semoga menjadi lebih baik dari tahun2 kemarin

kak mah said...

Welcome...welcome...2012

Alin Marlini said...

selamat tahun baru walaupun dah 12 hari di tahun 2012

hawiz said...

hai kak!!...

kasihnurain said...

mana cerita awak?

zuwaidah said...

salam kunjung semula....kak zu pun da lama tak update blog

Citarasa Rinduan said...

dik.k

kak baru ada masa nak update ttg kawan2 yang peggy tahun nie..
nanti masuk, dan betulak due bb ya..
tahniah sayang, jaga diri elok2 tau

http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/02/senarai-blogger-mengandung-tahun-naga.html

kay_are said...

amin.. selamat datang tahun baru

KizZ said...

Welcome 2012...eh dah bulan 2 dah ghupenya..

AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

obat asam urat herbal said...

yu mari ... :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. super woman dah wat come back la.. rindu sangat2 kat akk tau.. pas ni kita leh sambung beramah mesra cam dulu blek la ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...