Yang Join Aku Nie!

Wednesday, December 14, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : Papa I ♥ U

Apakah Wordless Wednesday : Setiap hari rabu blogger akan post gambar di blog tanpa meletakkan sebarang keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Biarkan gambar yang berkata-kata

13 comments:

YanaMIB said...

ujang nk sgt tgk cite ni tau..huhu

Isteri Encek Bard said...

hihihiihi Ujang nak tengok mesti sebab Lisa kan...

mizzkechique said...

mcm best..tp hero dia..alorrr

Isteri Encek Bard said...

tina akka nak tgk sebab mia sara jer..

hafiz hafizol said...

jum lanje kite tgk cite nie? hahaha

Isteri Encek Bard said...

hafiz akak dapat tiket malam pratonton nak tgk ngan encek bard..

Atiqah Wadiah said...

comel-comel <3
mia n lisa sesuai ^^

Noraim said...

miasara dgn lisa. mesti comel je cerita neh. huhu.

Noraim said...

miasara dgn lisa. mesti comel je cerita neh. huhu.

Nurhasliza Jeffry said...

Macam best. Tapi bila tengok hero dia, hilang pulak semangat. Ehehehe. :D

POSH76 said...

citer ni nampak bess tapo hero tu???

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ada lisa..mesti best kot?

karmilaillang said...

tq akak, bru tahu apa yg d mksudkan wordless wednesday ni, rabu nanti sy buat la..salam ziarah dr anugerahcinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...