Yang Join Aku Nie!

Wednesday, November 2, 2011

Akhirnya Jodoh Nak Jumpa Si Kecil Manis Ni Terlaksana

Huhuhuuhuhu internet Opis IEB tahap siput sedut tua yang semput 2, 3 minggu nie... Serius hupdate ni tahap angin seluruh badan. Tu malas nak hupdate tu... Baca2 blog pun amek masa 15 minit nak loading sesatu blog tu... Blog yang berat tu lagi lah, terus hang PC IEB.. Huhuhuuhu FB lagi lah langsung tak leh bukak... Demmmm.. membebel jer kann... Tak tahu lah bahagian IT IEB upgrade pekejadah tah.... serius hangit, hangin semua ada lah.... Abaikan bebelan ni....

Ok sebenarnya peristiwa nie dah lama, baru berkesempatan IEB nak hupdate dalam kesiputan tua yang semput nie... Ahad yang lepas, IEB ada latihan kelas memandu (abaikan orang tua  yang baru nak amek lesen ni okeh) di Bangi...

Okeh dipendekkan cerita koram boleh KESINI... Sebab Si Comel nie dah Cerita Panjang lebar kat entry dia nie.. Sorry dear sis, akak lambat hupdate apsal pertemuan kita yang mengharukan ni... Apa yang IEB leh katakan kecik jer orangnyer dan sangat peramah (eleh padahal sama besar jer).. Terima kasih sebab sudi bergambo ngan IEB yang yang perasan cuns ni dan giler pose nie.. wakkakakkaa.... Puas tenung Si Comel nie.. Tenung bukan sebarang tenung oke, tenung dengan teka-teki dan tepat sekali jangkaan IEB.... Sila percaya, kalau tak percaya tengok gambo kat bawah ni sebagai bukti... 

Tengok mesra kan kami cam rapat jer, padahal baru pertama kali berjumpa.... Sangat seronok dapat berkenalan ngan kengkawan alam maya ni, jumpa-jumpa jer dah close cam ni....

7 comments:

mynameismy said...

bile nk jumpe my plak?;D

mizzkechique said...

muehehe..khennn, kite ni kecik je rupenya.. =)

Puan tia said...

hamboii windu kita ngan IEB..heeheheh

~~zAnAfAhMi~~ said...

Belajar kereta kat Bangi? BBB ke? bln nov ni akak balik, boleh la jumpa ye?

Isteri Encek Bard said...

KAK ZANA ieb BELAJAR KAT AMSAR BANGI... INSYA ALLAH KAK

Finaz Jaafar said...

kak tina kan????
ermm mmg best jmpe kngkwn alam maya ni..=)

BeloG MTT said...

Seronok bila dapat jumpa kawan maya ni kann.. MTT pon pernah sekali jer pergi gathering kat Tmn Layang Layang..Seronok sangat dapat kenal ramai blogger.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...